Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4820, 20

19% опитаних українок вважають, що бізнесмен — це виключно чоловіча професія

Згідно з результатами дослідження Соціологічної групи «Рейтинг», майже 60% опитаних підтримують думку, що деякі професії є суто «чоловічими», а деякі – «жіночими». Не згодні з цим – 36%, ще 5% – не визначились.

В Ужгороді згорів 1 га трави

7 квітня о 18.00 сталося загорання сухої трави на відкритій території за адресою: м. Ужгород, вул. 8–го Березня.

Прикордонники затримали двох дайверів у Закарпатті

Прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону затримали   чоловіків у гідроспорядженні.

У Закарпатті з потягу вилучили цигарок на 13,5 тисяч гривень (ФОТО)

Сьогодні вночі, в залізничному пункті пропуску «Павлово», прикордонним нарядом відділу «Паладь Комарівці», під час перевірки потяга закордонного прямування було виявлено п’ять ящиків сигарет.

Про що писали закарпатські газети цього тижня

Огляд закарпатської преси за останній тиждень.

2 мільйони гривень віддадуть 3 тисячі закарпатців податковій

Майже 3 тисячі закарпатців вже задекларували свої доходи, і сплатять до місцевих бюджетів 2 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.

На Хустщині була пожежа

5 квітня о 3.14 сталася пожежа в надвірній споруді за адресою: Хустський район, с. Березово, присілок Ряпідь.

Дерево впало на автодорогу на Міжгірщині

4 квітня о 6.55 поступило повідомлення про падіння дерева на проїжджу частину автодороги «Долина-Хуст», в смт. Міжгір’я, вул. Хустська.

Антимонопольний комітет здійснює контроль за концентрацією — процесом злиття підприємств і компаній

Важливим напрямком діяльності Антимонопольного комітету України є здійснення контролю за концентрацією та узгодженими діями, основною метою якого є запобігання монополізації ринків та суттєвого обмеження конкуренції на них.

Україна – Чехія. Блаженнійший Христофор удостоєний почесного професора богословської академії УПЦ

31 березня з благословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви, ректор Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина, Уповноважений Української Православної Церкви з питань вищої освіти і науки професор, архімандрит Віктор (Бедь) після Божественної літургії в Кафедральному соборі рівноапостольних Кирила і Мефодія у місті Празі урочисто вручив атестат і відзнаки почесного професора УУБА Блаженнійшому Христофору, архієпископу Празькому, митрополиту Чеських земель та Словаччини, Предстоятелю Чеських земель та Словаччини.
Докладну інформацію про цю подію читайте у наступних повідомленнях.
Прес-служба УУБА – КаУ

У Закарпатті затримали 6 нелегалів (ФОТО)

Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону затримали чергових «шукачів щастя», які намагались у незаконний спосіб подолати українсько-словацький кордон. Зупинили «мандрівників» охоронці кордону відділу «Стужиця», що у Великоберезнянському районі.

Сьогодні в Ужгороді — відкриття благодійної акції «Дитинство без меж!»

4 квітня, четвер, 18.00 — відкриття благодійної Акції «Дитинство без меж!» та проведення благодійного аукціону.   Загалом на виставці буде представлено понад   50 робіт 30 закарпатських митців: живопис, графіка, художнє скло, скульптура тощо.

В Ужгородському районі перекрили рух через паводок

У зв’язку з формуванням максимального рівня паводкової хвилі в низинній частині річки Латориця продовжується перелив (в міждамбовому просторі) заплавної автодороги місцевого значення між селами Тисянка та Геївці Ужгородського району по довжині 200 м шаром до 30 см.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

Деяким закарпатським студентам «уріжуть» стипендію, а викладачі працюватимуть у півтора рази більше

...якщо Верховна Рада України прийме за основу, а в майбутньому проголосує за законопроект «Про вищу освіту» №1187. Про це заявили представники закарпатських студентів та активної молоді у прес-центрі «Закарпаття» під час прес-конференції.

Антимонопольний комітет досліджує аптечні заклади Закарпаття

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України розпочало дослідження діяльності аптечних закладів, що розташовані в медичних установах.

Минув перший конкурсний день "Міс Ужгород-2013"


300 чоловік, які прийшли в нічний клуб «Панорама», впродовж майже 3 годин підтримували, дивувались та раділи за своїх фавориток.

Закарпатці зможуть телефоном поскаржитися на митників і податківців — хабарників

Закарпатці можуть поскаржитись на недобросовісних податківців та митників. Негайне реагування та вирішення проблем у спілкуванні з митниками та податківцями гарантує «Пульс» Міністерства доходів і зборів України.

Чи можна у Закарпатті мирно збиратися людям - КРУГЛИЙ СТІЛ

У вівторок, 2 квітня, в Ужгороді пройшов круглий стіл на тему «Свобода мирних зібрань та її захист: місцевий контекст заради благополуччя громади». Чи можна у закарпатських містах та селищах мирно збиратися людям, аби висловити свою громадянську позицію? Чи буде перешкоджати цьому влада? Яка ситуація із мирними зібраннями в Україні? На ці питання намагалися дати відповідь експерти.

Місцеві ради Закарпаття не хочуть оприлюднювати, як область виглядатиме за кілька років

Жодна з місцевих рад Закарпаття не надала інформацію про генеральні плани, а це є прямим порушенням Закону України «Про доступ до публічної інформації» – розповіли вчора у прес-центрі «Закарпаття» координатор Закарпатського Громадського Центру Володимир Феськов та голова правління Центру Громадянських Свобод Олександра Матвійчук.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат