Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-05') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4740, 20

У мукачівському замку продаватимуть напої та морозиво

Депутати Мукачівської міської ради 25 квітня вирішили здати в оренду частину замку під “каву, морозиво та прохолоджуючі напої”. Про це йдеться у відповідному рішенні сесії.

62 торгові патенти анулювали у Закарпатті

За торгові патенти до місцевих бюджетів сплачено 4,7млн.грн. Це на 123,4тис.грн. більше, ніж за   відповідний період минулого року.

З податковим електронним ключем можна звітуватись до органів Пенсійного фонду й статистики

Відтепер ключ електронного підпису, виданий Центром сертифікації при ДПС у Закарпатській області, дає змогу звітуватися в режимі он-лайн не лише податковій.

Що нового готові запропонувати закарпатські вузи абітурієнтам?

Незабаром чимала кількість випускників шкіл зіштовхнеться з питанням у який вуз вступати та, яку обрати спеціальність. Наразі ж ринок освіти пропонує чималий спектр різних напрямків для навчання. А інколи у переліку зустрінеш і нові та незвичні професії.

Водопровідні мережі Закарпаття на чверть аварійні

Державний комітет статистики України опублікував інформацію про протяжність ветхих та аварійних водопровідних мереж в регіонах України.
У Закарпатській області такими вважаються 293,1 кілометрів водоводів, що становить 23,4 відсотка до загальної їх довжини.

«Квартет» незаконних мігрантів спробував подолати гори на Перечинщині

Взаємодія прикордонників Чопського загону та співробітників МВС, зокрема, підрозділу «Беркут», завадила незаконним мігрантам потрапити в Італію на заробітки.

День книги в Ужгородській міській центральній бібліотеці

23 квітня в Ужгородській міській центральній бібліотеці відзначали Всесвітній День книги. Це знаковий день для світової літератури, знаковий день для тих, хто пише, хто видає, хто працює з книгою, а також для тих, хто її любить, а отже для всіх нас!

Суб’єктам господарювання рекомендовано утриматися від необгрунтованого підвищення цін на яйця

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України надало рекомендації спеціалізованим мережам роздрібної торгівлі щодо ціноутворення на яйця курячі в період травневих свят.

Майже   92 % видатків бюджету області спрямовані на соціально-культурну сферу

Про це у середу, 24 квітня, під час брифінгу розповів директор департаменту фінансів Закарпатської облдержадміністрації Петро Лазар.

Як отримати ідентифікаційний код дітям до 16 років

Дитина, яка не досягла шістнадцяти років або є неповнолітньою і ще не має паспорта, не може самостійно отримати документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі («ідентифікаційний код»). Замість неї це може зробити один з батьків (усиновитель, опікун, піклувальник).

Ужгородський коньячний завод визнали сумлінним платником податків

Два закарпатські підприємства - переможці всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків -2012».

Бескидський тунель почнуть будувати у червні

Асоціація «Інтербудмонтаж» в червні почне будувати новий Бескидський тунель на гроші ЄБРР та Європейського інвестиційного банку. Після завершення будівництва в 2016-му Україна зможе пропускати до Угорщини 100 поїздів на добу - удвічі більше, ніж зараз. Далі мовою оригіналу.

На часі модернізація профтехосвіти краю (ФОТО)

У рамках проведення Року дитячої творчості в області у вівторок, 23 квітня, в Ужгороді відбувся обласний фестиваль технічної творчості учнів професійно-технічної освіти Закарпаття.

На Львівщині зупинили закарпатського водія з металобрухтом

На Львівщині працівники дорожньо-патрульної служби ДАІ викрили факт перевезення металобрухту без відповідних на те документів. Автомобіль «FAW» із «нелегальним» вантажем правоохоронці зупинили близько 17.30 години у селі Дубина Сколівського району. За кермом був 34-річний мешканець Закарпаття.

Понад 30 роботодавців Мукачівщини підвищили зарплати своїм працівникам

Працівники отримували менше 1147 гривень, встановлених Законом на 1 січня 2013 року.

Закарпатців попереджають про пожежну   небезпеку

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології протягом 24-26 квітня на рівнинній частині території та місцями в гірських долинах Закарпатської області очікується висока (4-го класу) пожежна небезпека.

Чопські митники зафіксували 5 порушень із заниження митної вартості на автомобілі

З початку 2013 року інспектори Чопської митниці Міндоходів України зафіксували 5 порушень митного законодавства, пов’язаних із заниженням митної вартості транспортних засобів з метою уникнення більшої сплати зборів і податків при їх розмитненні.

Працівники Держекоінспекції висадили дерева у Закарпатті (ФОТОРЕПОРТАЖ)

19 квітня працівники Держекоінспекції спільно з колективами Анталовецького лісництва ДП “Ужгородське ЛГ” та ДП “Рахівське ЛДГ” висадили 550 лісових культур породи ялиці, самшиту вічнозеленого, явора, ясена та дуба червоного на території цих лісогосподарських підприємств.  

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

Артилерійський снаряд і мінометну міну виявили на Ужгородщині

22 квітня о 12.34 поступило повідомлення про виявлення одного артилерійського снаряду 76 мм часів Другої світової війни, за адресою: Ужгородський район, с. Стрипа.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат