Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4840, 20

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатській області, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

Закарпатський адміністративний суд стане доступнішим для людей з обмеженими фізможливостями

Внаслідок довготривалої аналітичної роботи та проведених опитувань за методологією карток громадянського звітування (КГЗ) в українських судах було виявлено, що особи з обмеженими фізичними можливостями - громадяни різних категорій інвалідності досить часто звертаються до суду за захистом своїх прав та інтересів, а також беруть участь у судовому процесі як сторони у справі, свідки чи експерти.

Кілька закарпатських річок вийшли з берегів

1 квітня року зв’язку з просуванням паводкової хвилі в низинні частини області відбувається поступовий ріст рівнів річок в нижній течії річок Латориця, Стара, Боржава, Тиса з початковим виходом води на заплави:

В Ужгороді виявили артилерійський снаряд

1 квітня о 15.03 надійшло повідомлення про виявлення ВНП часів Другої світової війни попередньо (артилерійський снаряд), за адресою: м. Ужгород вул. Гагаріна, 33а.

На Закарпатті стартує місячник "Червого хреста"

Детальніше про подію розкажуть завтра під час прес-конференції в прес-центрі "Закарпатської правди".

В Ужгороді проведуть соціально-психологічну та благодійну акцію "Дитинство без меж"

Заходи проходитимуть з 4 до 7 квітня. У програмі чотириденного свята - художні виставки, благодійні аукціони, психологічні програми та семінари для дітей, підлітків та батьків, майстер класи та творчі майстерні від художників та митців та багато іншого.

«Свобода мирних зібрань та її захист: місцевий контекст заради благополуччя громади» АНОНС

Стаття 39 Конституції України гарантує громадянам право збиратися мирно на вулицях своїх населених пунктів та висловлювати свою позицію щодо усіх без виключення питань. При цьому, місцева влада повинна забезпечити реалізацію цього права, а в разі потреби – захистити його, звернувшись до представників міліції.

На Закарпатті проведуть благодійну акцію "Дитинство без меж" (ПРОГРАМА)

Заходи проходитимуть з 4 до 7 квітня. Автори ідеї: Закарпатський осередок Української спілки психотерапевтів( УСП). Її мета – привернення уваги до культурних цінностей закарпатців, духовних потреб дітей, молоді, сімей з метою покращення психологічного, емоційного та фізичного здоров’я, розширення уявлення учасників за рахунок внесення в їх життя нового, додаткового змісту, чуттєвих фарб, культурних значень, а також залучення громадськості, фахівців, потенційних спонсорів до вирішення   питань духовного, емоційного   та фізичного розвитку дітей і молоді.

В Ужгороді горів житловий будинок

31 березня о 23.38 сталася пожежа в житловому будинку за адресою: м.Ужгород, вул. Новака.

Рятувальники зрізали аварійне дерево біля санаторію Малятко

31 березня об 11.10 поступило повідомлення про те, що на території дитячого санаторію «Малятко» в   с. Оноківці, Ужгородського району, знаходиться аварійне дерево із загрозою падіння на електролінію зовнішнього освітлення.

"Найскляніший" закарпатець Львова відзначив своє 75-річчя

Ректор Львiвської нацiональної академiї мистецтв, уродженець Закарпаття Андрій Бокотей вiдзначив 75-літній ювілей

У травні з Харкова до Ужгорода їздитиме додатковий потяг

Попередній продаж квитків на додатковий швидкий нічний потяг №225/226 «Харків—Ужгород» вже відкрито. Південна залізниця призначила його у звязку зі зростаючим попитом відпочинку на Закарпатті на травневі свята.

В Закарпатті триває розчищення підмостових опор

Стан підмостових русел та мостових опор суттєво впливає на пропуск води під час паводків, їх стан постійно перебуває під наглядом відповідних служб і, зокрема, в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області.

Угорщина розглядає Україну як стратегічного партнера - голова угорського парламенту

Угорщина розглядає Україну як стратегічного партнера, розраховуючи при цьому на взаєморозуміння і взаємовигоду.

Басейн УжНУ відновлює свою роботу

З 1 квітня басейн Ужгородського національного університету готовий приймати своїх відвідувачів: студентів, спортсменів та охочих до плавання закарпатців. Заняття проводять досвідчені тренери та викладачі факультету здоров’я людини УжНУ. У басейні також функціонують спортивні секції з водного поло, плавання, аквааеробіки та водної лікувальної гімнастики.

Програму "Доступне житло" закарпатцям допоможуть реалізувати нові забудовники

Про це йшлося у четвер, 28 березня, під час засідання круглого столу щодо реалізації в області програми здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян. Засідання пройшло під керівництвом в.о. голови облдержадміністрації Ігоря Свища.

У Перечинській РДА новий керівник

Головою Перечинської районної державної адімінстрації став Петро Грицик.

Закарпатець позбувся на кордоні іномарки за 100 тисяч гривень

Чопські інспектори митного поста «Солотвино»   склали протокол відносно громадянина України, який намагався   незаконно перемістити через українсько-румунський кордон автомобіль марки «Subaru Legacy Outback" з перебитими номерами кузова.

На Закарпатті кіосків з продажу преси більше, ніж треба

Держкомтелерадіо узагальнив інформацію, надану обласними держадміністраціями, щодо виконання урядового розпорядження, яким визначено нормативи мінімального забезпечення сіл, селищ та міст кіосками з продажу преси.

В українця вилучили мерседес у Закарпатті (ФОТО)

У випадку з нашим співвітчизником, який спробував ввезти до України мікроавтобус «Мерседес» з підробленим ідентифікаційним номером кузова, спрацювало правило «все таємне, рано чи пізно, стає відомим».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат