Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4860, 20

Закарпаття отримає гроші від ЄС та ООН

26 березня у приміщенні Закарпатської обласної державної адміністрації відбулося засідання Круглого столу з енергоефективності в рамках реалізації проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІ».

Ужгородці, які їдуть закордон на ПМЖ, мають задекларувати доходи

Державна податкова інспекція у м.Ужгороді, звертає увагу громадян України, які виїжджають за кордон на   постійне місце проживання, про їх обов’язок подання Декларації про доходи   до органу державної податкової служби за місцем реєстрації.

Майже 9 тисяч українців отримали громадянство Угорщини за останні два роки

Точне число складає 8 783. Україна посідає 3 місце у рейтингу за кількістю виданих паспортів.

В Ужгородській Богословській академії буде дистанційне навчання (ФОТО)

Нещодавно в Ужгородській українській богословській академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатському університеті імені Августина Волошина було проведено розширене засідання ректорату.

Оголошено "Лідерів року" Закарпатської області

Їх обрала експертна рада у вівторок ввечері.

У заробітчанина вилучили мокроавтобус у Закарпатті

Вантажопасажирський автомобіль марки „Мерседес-Бенц Vito”, з перебитими номерними позначеннями на кузові намагався незаконно транспортувати заробітчан з Італії на територію України. Але чопські митники дали «червоне світло» автомобільній махінації.

В УжНУ будуть курси   іспанської, італійської, англійської, французької та румунської мов

На базі Інституту іноземної філології УжНУ відкривають інтенсивні курси вивчення іноземних мов. Заняття розраховані на три місяці. Охочих навчатимуть іспанської, італійської, англійської, французької та румунської мов.

У 4 рази менше, ніж у 2012 році звітуватимуть платники єдиного податку ІІ групи

Таких підприємців в Закарпатті більше 18 тисяч. Це понад 65 % від усіх підприємців єдинщиків. Відтепер вони звітуватимуть до податкової   в 4 рази менше, ніж в минулому році.

На медфак УжНУ можна вступити без іспитів (ФОТО, ВІДЕО)

Поза конкурсом і за результатами співбесіди вже цього року випускники Берегівського медичного коледжу зможуть стати студентами медичного факультету УжНУ. І одразу – другокурсниками.

Нацбанк оголосив конкурс малюнку для закарпатських дітей (АНКЕТА)

Управління Національного банку України в Закарпатській області повідомляє, що з метою проведення культурно-просвітницької роботи та підвищення рівня знань дітей про Національний банк України, виявлення їх творчих здібностей Національний банк України з 19.03.2013 до 15.05.2013 буде проводити ІІ Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків на тему “Національний банк майбутнього”.

Вихователем року на Закарпатті працівниця ужгородського дитсадка

У вівторок, 26 березня, відбулося підбиття підсумків другого етапу обласного туру першого Всеукраїнського конкурсу «Вихователь року-2013».

На Закарпатті поклали квіти до пам’ятника Волошину

У п’ятницю, 15 березня, в Ужгороді відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятника Президенту Карпатської України Августину Волошину.

Міністр екології та природних ресурсів: Малі ГЕС – це економічно вигідно та екологічно безпечно


Актуальне питання будівництва міні-ГЕС на Закарпатті прокоментував під час прес-конференції 26 березня Міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков.

Управління охорони навколишнього середовища підпорядкують обласній владі


Питання ймовірної ліквідації Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області прокоментував Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков 26 березня під час прес-конференції в Ужгороді.

Незаконні лікарські засоби та психотропи «осіли» на кордоні

Громадянин України, який повертався додому із іспанського містечка Мадрид через пункт пропуску «Тиса», прихопив з собою медичний препарат, вартістю 9 тисяч гривень.

Закарпатські школи користуються енергозберігаючими технологіями (ФОТО)

У понеділок, 25 березня, Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков відвідав два навчальні заклади, де реалізовуються соціальні   проекти в рамках співпраці Агентства екологічних інвестицій та японської організації НЕДО. Супроводжували очільника міністерства голова Державного агентства екологічних інвестицій Владислав Якубовський та голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида.  

Міністр екології відвідав закарпатських ведмедів (ФОТО)  

Саме цей об’єкт, що знаходиться на Міжгірщині, 25 березня відвідав Олег Проскуряков разом із головою обласної адміністрації Олександром Ледидою.

Міністр екології шукатиме гроші на закарпатський музей (ФОТО)

Про перспективи відбудови та відновлення роботи Музею лісу і сплаву «Чорна ріка» йшлося під час візиту на Міжгірщину 25 березня Міністра екології та природних ресурсів України Олега Проскурякова.

504 тисячі гривень збитків — від незаконного видобування копалин у Солотвині

Прокуратурою Тячівського району проведено перевірку додержання вимог Кодексу України про надра та Водного кодексу України місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та державного контролю щодо охорони і раціонального використання надр та водних ресурсів. Виявлено ряд порушень.

Майбутні педагоги отримали свої перші паспорти

Сьогодні в Гуманітарно-педагогічному коледжі Мукачівського державного університету – одному з найстарших педагогічних закладів Закарпаття – відбулося урочисте вручення паспортів громадянина України студентам, які досягли 16 – річного віку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат