Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4960, 20

У провулку Графа Фон Шенборна (Закарпаття) знайшли тіло

5 березня о 9.36 надійшло повідомлення про те що, у р. Латориця в м. Мукачево, провулок Графа Фон Шенборна, виявлено тіло чоловічої статі віком близько 60 років.

ДТП без жертв сталося у Закарпатті

5 березня о 16.25 надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі «Мукачево-Рогатин-Львів» поблизу с. Бедевля, Тячівського району.

Як отримати пенсію в Угорщині

Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області надіслало інформацію стосовно особливостей пенсійного забезпечення згідно договору між Україною і Угорщиною.

Закарпатські рятувальники спричинили ДТП (ФОТО)

Закарпатська область: масштабне ДТП, «організоване» рятувальниками. У смт Великий Березний відбулися навчання з порятунку людей в дорожньо-транспортних пригодах.

За два місяці закарпатці сплатили 343 млн. грн. податків

До зведеного бюджету   області надійшло платежів на 12,3 млн. грн. більше, ніж за січень-лютий 2012 року. Із загальної суми надходжень 42,6% спрямовано   до державного бюджету, 57,4% – до місцевих бюджетів.

Податківці-практики навчали ужгородських студентів

Понад 150 студентів дізналися від податківців про право на податкову знижку Лекцію для студентів Ужгородського факультету Київського національного університету культури і мистецтв провели податківці Ужгородської МДПІ.

Чопська митниця і чесний бізнес... (ФОТО)

Вчора, 4 березня в адмінкорпусі Чопської митниці під головуванням першого заступника митної установи Анатолія Ципящука відбулася розширена нарада з найпотужнішими представникам бізнесу Закарпаття. Також було запрошено колег з ДПС у Закарпатській області. Зустріч, перш за все, направлена на тісну співпрацю митниці та підприємців для поліпшення зовнішньоекономічного життя краю та створення привабливих умов для ведення бізнесу.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

У Закарпатті горіло кафе, а більшість пожеж було внаслідок загорання сухої трави. Читайте причини й наслідки у огляді пожеж за добу.

Сьогодні у Берегівському районі знищать міну

4 березня о 12.35 надійшло повідомлення про виявлення ВНП часів Другої світової війни (попередньо мінометна міна), за адресою: Берегівський район біля с. Гут.

Оновлений гуртожиток УжНУ (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Майже повоєнна розруха, холод і відсутність води - усе це вже в минулому для більшості мешканців студентських гуртожитків УжНУ. Сьогодні, дивлячись на фотографії "до і після ремонту", навіть важко повірити, що у таких умовах узагалі можливо жити і при цьому вчитися в одну з найпрекрасніших, здавалося б, пір життя - студентську.

Які документи необхідні, аби одержувати соціальну пільгу до зарплатні

Разом із заявою надаються також документи, що підтверджують таке право. Правила надання документів та їх перелік затверджено постановою Кабінету Міністрів України №1227.

Прикордонники вилучили у поляка автівку та цигарки у Закарпатті (ФОТО)

У міжнародному пункті пропуску «Ужгород», що на українсько-словацькому кордоні, втретє за тиждень прикордонники спільно з митниками стали на заваді незаконному переміщенню сигарет через кордон.

У горах Закарпаття все ще лавинонебезпечно

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології 4-5 березня очікується малохмарна, суха погода, з нічними температурами повітря в гірській місцевості 7-12 градусів морозу.

А ваша ділянка вже є в кадастрі?

Зараз на Закарпатті працюють 34 державні кадастрові реєстратори, які за заявою громадян робляться геодезичні заміри і вносяться їх в базу даних.

4 і 5 березня в Карпатах - лавинонебезпечно


За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології 4-5 березня очікується малохмарна, суха погода, з нічними температурами повітря в гірській місцевості 7-12 градусів морозу. В горах Закарпаття розподіл снігового покриву дуже нерівномірний, спостерiгаються великi надуви та карнізи.

"Карпатська Січ" вшанує пам'ять головного командира УПА Шухевича

У вівторок, 5 березня, у будинку "Просвіти" (3-й поверх), розташованому на площі Гренджі- Донського, 3, відбудеться вшанування пам'яті Героя України, Головного Командира УПА Романа Шухевича.

50 тисяч закарпатців голосували цієї неділі на виборах

Вчора, 3 березня, в області відбулися проміжні вибори депутатів Закарпатської обласної ради VI скликання.

Ужгородських діток з обмеженими можливостями возитиме робот (ФОТО)

28 лютого в ужгородській ЗОШ №20 відбулася передача спеціального роботизованого  підйомника (виробництва Японії) для дитячих інвалідних візочків, за допомогою якого дітям з обмеженими фізичними можливостями буде легше пересуватися у сучасних українських умовах. Крім того, завдяки роботу діти отримають можливість без обмежень відвідувати спеціалізовані шкільні кабінети, розташовані на різних поверхах.

207 тисяч гривень - найвища зарплата в Ужгороді

207 тисяч гривень – найвища річна зарплата в Ужгороді з усіх, задекларованих жителями міста за 2 місяці.

За 2 місяці ужгородці вже задекларували 16 мільйонів доходів

Пройшли два місяці деклараційної кампанії і в ДПІ у м. Ужгороді підведені перші підсумки по декларуванню.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат