Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5000, 20

120 вихідців з Афганістану, Сомалі, Пакистану, Нігерії попросили захисту на Закарпатті

Про це під час брифінгу повідомив начальник Головного управління Державної міграційної служби у Закарпатській області Ігор Михайлишин.

Прикордонники вилучили у вірменина автівку у Закарпатті (ФОТО)

Прикордонники відділу «Ужгород» виявили цигарок на 1080 гривень у громадянина Вірменії, що слідував до Словаччини через однойменний пункт пропуску.

Безкоштовні біометричні паспорти видаватимуть закарпатцям за 2 місяці

Про це під час брифінгу повідомив начальник Головного управління Державної міграційної служби у Закарпатській області Ігор Михайлишин.

Рятувальники знешкодили артилерійський снаряд у Закарпатті

25 лютого о 13.45 група піротехнічних робіт АРЗ СП ТУ МНС   знешкодила один артилерійський снаряд 152 мм часів Другої світової війни, який виявили 23 лютого за адресою: Ужгородський район, с. Павлово.

На Закарпатті попереджають про лавини

За повідомлення Закарпатського центру з гідрометеорології у зв"язку з відлигою, 26-27 лютого в гірських районах області зберігається лавинонебезпечно.

Цьогоріч Карпатський біосферний заповідник відзначатиме 45-ріний ювілей

З приводу цього колектив заповідника на засіданні науково-технічної ради, що відбулося наприкінці минулого тижня, підбив підсумки роботи та складав план дій на майбутнє. Про це "Зелене Закарпаття" повідомили у прес-службі Карпатського біосферного заповідника.

Чопська митниця на «прямому зв’язку»!

Цього четверга, 28 лютого 2013 року, з 12.00 до 13.00 год. проводитиметься телефонна “гаряча лінія” за участю заступника начальника Чопської митниці Гармаш Альони Василівни.
    Усі бажаючі отримати відповіді з будь-яких проблемних питань, що виникають під час проходження митного контролю на кордоні, або ж потребують компетентних консультацій з митного законодавства, можуть зателефонувати   за номером (0312) 71-18-95.
Прес-служба Чопської митниці

Чопські прикордонники один за одним затримують нелегалів

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону припинили кілька спроб незаконного перетину державного кордону. У першому випадку прикордонники відділу «Великий Березний» затримали двох невідомих чоловіків, без документів, що рухались в бік українсько-словацького кордону. Після затримання «мандрівники» пояснили, що є громадянами Грузії і намагались потрапити до Словаччини.

Голландці вважають, у Закарпатті ростуть найкращі яблука у Європі

Про переваги, особливості вирощування та перспективи нових, стійких до хвороб сортів яблук дізнавались дніпропетровські журналісти   під час презентації, яку провели представники плодорозсаднику ДП «Голланд Плант Україна»   (успішно працює на Закарпатті) 21 лютого у Дніпропетровську.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатській області, які причини й наслідки, чи є жертви - читайте хроніку від державної пожежно-рятувальної служби у Закарпатській області.

У закарпатській школі вибухнув газовий котел

24 лютого о 17.21 надійшло повідомлення про вибух газового котла в приміщенні котельні загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. за адресою: Хустський район,   с. Нижнє Селище.

В обласних медзакладах Закарпаття на ліки виділяють у 6 раз більше грошей, ніж у районних

На засіданні колегії управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА, котре пройшло на цьому тижні у середу, медики підбили підсумки роботи галузі за 2012 рік. З детальним аналізом підсумків роботи галузі охорони здоров’я області за 2012 рік   виступив начальник управління Роман Шніцер.

В Ужгороді говорили про створення Українського культурного центру в Пряшеві

21 лютого в Ужгороді було представлено стратегічний транскордонний проект щодо створення Українського культурного центру в Пряшеві і Словацького центру в Ужгороді.

На Закарпатті продовжується візова лихоманка

Повсюди розміщені оголошення про допомогу в отриманні як шенгенських віз, так і громадянства.

В Чопі обговорили порядок декларування доходів та нововведення Податкового кодексу

Податківці Ужгородської МДПІ провели виїзний прийом платників податків у м. Чоп. Під час зустрічі з громадянами заступник начальника МДПІ Юрій Сакалош та завідувач сектору взаємодії із ЗМІ та громадськістю Ірина Рішко інформували місцевих жителів про порядок декларування доходів, які були отримані   в 2012 році.

Науковими збірниками ЗакДУ зможуть користуватися науковці усього світу

Наприкінці минулого року і на початку нинішнього вийшли друком восьмий і дев’ятий випуски періодичного видання Навчально-наукового інституту євроінтеграційних досліджень ЗакДУ – збірника наукових праць «Геополітика України: історія і сучасність».

У березні у прокуратурі Закарпатської області відбудеться прийом громадян

Перший заступник прокурора Закарпатської області, Андрій Васильович Бакай, 14 та 15 березня буде проводити особистий прийом громадян з питань:

Прикордонники вилучили в українця автівку та цигарки у Закарпатті (ФОТО)

Минулої ночі, завдяки пильності вартових кордону, що несли службу в міжнародному пункті пропуску «Тиса», ще один наш співвітчизник позбувся автомобіля.

Опора закликає виборців звертатися у міліцію за підкуп перед виборами до Закарпатської облради

Наближення виборів до Закарпатської обласної ради 3 березня 2013 року призводить до загострення політичної боротьби між кандидатами та їх політичними силами. Наразі в обласних ЗМІ з’являється інформація про пропозиції виборцям грошей, щоб ті голосували за певних кандидатів у депутати Закарпатської обласної ради.

В Ужгородському прес-клубі дискутуватимуть про українську мову

У четвер,   21 лютого, о 16.00 у Міжнародний День рідної мови в Ужгородському прес-клубі відбудеться круглий стіл «Ми за рідну мову».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат