Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4880, 20

Міністр екології шукатиме гроші на закарпатський музей (ФОТО)

Про перспективи відбудови та відновлення роботи Музею лісу і сплаву «Чорна ріка» йшлося під час візиту на Міжгірщину 25 березня Міністра екології та природних ресурсів України Олега Проскурякова.

504 тисячі гривень збитків — від незаконного видобування копалин у Солотвині

Прокуратурою Тячівського району проведено перевірку додержання вимог Кодексу України про надра та Водного кодексу України місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та державного контролю щодо охорони і раціонального використання надр та водних ресурсів. Виявлено ряд порушень.

Майбутні педагоги отримали свої перші паспорти

Сьогодні в Гуманітарно-педагогічному коледжі Мукачівського державного університету – одному з найстарших педагогічних закладів Закарпаття – відбулося урочисте вручення паспортів громадянина України студентам, які досягли 16 – річного віку.

Ужгородські богослови спростовують інформацію про платний мітинг

Днями на наближеному до керівництва Ужгородської міської ради (голова Віктор Погорелов) сайті «7 днів» та сайті Ужгородського міського депутата, визнаного у судовому порядку корупціонером, Івана Волошина «Все Закарпатська правда» було поширено неправдиві матеріали щодо Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія Української Православної Церкви та її ректора професора, архімандрита Віктора (Бедь).

Двох грузинів судитимуть у Закарпатті

24 березня прикордонники відділу «Ужгород» Чопського прикордонного загону, завдяки інформації здобутій оперативним шляхом, запобігли черговій спробі незаконного перетину державного кордону.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

В Іршаві виявили міну

24 березня о 6.15 поступило повідомлення про виявлення ВНП часів Другої світової війни попередньо (мінометна міна), за адресою: м. Іршава вул. Гагаріна, б/н. Вилучення та знешкодження групою піротехнічних робіт АРЗ СП ТУ МНС у Закарпатській області заплановано на 25 березня.

Угорці не хочуть їхати у Закарпатті через дороги та кафе

У Закарпатській обласній державній адміністрації   відбувся круглий стіл на тему «Актуальні проблеми та перспективи розвитку транскордонного туризму на українсько-угорському прикордонні», організований Закарпатською ОДА та Центром українсько-угорського регіонального розвитку.

Проти українця можуть порушити справу через "СУБАРУ", який вилучили у Закарпатті (ФОТО)

24 березня прикордонники відділу прикордонної служби «Солотвино» Мукачівського прикордонного загону запобігли незаконному ввезенню транспортного засобу через державний кордон України.

Закарпатські залізничники незаконно мешкали у приміщенні "Львівської залізниці"

Закарпатською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері проведено перевірку додержання вимог земельного та іншого законодавства у відокремлених підрозділах ДТГО «Львівська залізниця».Виявлено ряд порушень.

В Ужгороді провели круглий стіл "Куди прямуєш, Центральна Європо?"

21 березня Науково-дослідний інститут Центральної Європи Ужгородського національного університету провів круглий стіл «2013: Куди прямуєш, Центральна Європо ?». Співорганізаторами заходу виступили також кафедра політології і державного управління, кафедра міжнародних відносин УжНУ.

Опитування: 50% чиновників не враховують клімат при плануванні роботи

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція партнерів міжнародного проекту технічної допомоги loc-clim-act: місцеві дії щодо впливу кліматичних змін. Йшлося про «Результати дослідження обізнаності населення та органів влади щодо зміни клімату та її наслідків».

Прикордонники вилучили в українця "Мерседес" у Закарпатті

Громадянину України, через прискіпливість прикордонників в пункті пропуску «Тиса», не вдалось перетнути українсько-угорський кордон на автомобілі з підробленим номером кузова.

Троє громадян Сомалі хотіли через Закарпаття потрапити до Словаччини

Сьогодні на Закарпатті прикордонники відділу «Новоселиця» високо у горах знайшли чергових незаконних мігрантів, які потерпали від холоду. Троє чоловіки африканської зовнішності хотіли пробратися в Словаччину.

На Закарпатті прийняли програму зайнятості населення

На черговій, XIII сесії обласної ради народні обранці затвердили обласну програму зайнятості населення на період до 2017 року.

Закарпатські депутати прийняли програму розвитку рибного господарства на наступні три роки.


Для цього в обласному бюджеті пропонується виділити на підтримку мільйон 650 тисяч гривень. Кошти будуть направлені на будівництво, реконструкцію, ремонт гідротехнічних споруд, ставів, басейнів, збільшення виробництва товарної риби, впорядкування документації використання водних об’єктів для риборозведення; організацію та розвиток любительського рибальства на природних водоймах.

Депутати облради просять Кабмін врегулювати систему обслуговування видатків місцевих бюджетів.


Сьогодні, в ході засідання XIII сесії обласної ради депутати прийняли звернення до центральних органів влади з пропозицією врегулювати систему обслуговування видатків місцевих бюджетів.

Вшанувати 75-річницю Карпатської України на загальнодержавному рівні   пропонують закарпатські депута

Депутати Закарпатської обласної ради на черговій сесії прийняли звернення до Президента Віктора Януковича та голови Верховної Ради Володимира Рибака щодо відзначення 75-ї річниці проголошення Карпатської України на загальнодержавному рівні.

Торік закарпатці 13 разів поскаржилися "антимонопольникам" на "Закарпатгаз"

Другим після ПАТ «Закарпаттяобленерго» популярним монополістом, на дії якого до Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України надходять заяви від споживачів є ПАТ «Закарпатгаз». Про це Закарпаття онлайн повідомили в прес-службі Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

У 27 закарпатських школах впровадять новітні технології у навчанні (ФОТО)

5,5 млн. грн. передбачено на 2013 рік для компенсації відсотків по кредитам у рамках регіональної Програми здешевлення вартості житла.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат