Компанія МТС заперечує, що її користувачів прослуховує Кремль

Rionews 14.07.2014 14:59 СОЦІО

11 липня у мережі з’явилася інформація щодо прослуховування російськими спецслужбами абонентів компаній МТС і Київстар. На адресу газети "РІО" надійшов лист-спростування від компанії МТС.

Матеріал «Реклама Капліна: МТС і Київстар майже повністю прослуховуються Кремлем» можна прочитати за цим лінком.

МТС повністю спростовує таку інформацію:

"Мережа МТС захищена від зовнішніх втручань. Компанія вживає всі можливі фізичні, технічні та організаційні заходи для захисту своїх телекомунікаційних мереж та засобів телекомунікацій, а також запобігання зняття інформації з них. Несанкціонований доступ до будь-якої інформації про абонентів МТС – їх телефонні номери, місцезнаходження, а також зміст їх телефонних розмов – не можливий.

Як міжнародна компанія, яка працює в законодавчому полі двох країн: України та США, де котируються акції МТС, ми вживаємо всіх заходів щодо захисту персональних даних своїх абонентів і забезпечення безпеки своєї мережі. Діяльність компанії повністю відповідає міжнародним нормам і стандартам якості, що підтверджується регулярним міжнародним аудитом якості.

«МТС Україна» використовує системи виявлення та попередження атак, запобігання витоку конфіденційної інформації, управління та збору логів інформаційних і технічних систем, моніторингу стану безпеки, засоби шифрування. Компанія визначає заходи контролю відвідуваності центрів обробки даних, об'єктів інфраструктури для того, щоб запобігти несанкціонованому фізичному доступу сторонніх осіб до свого обладнання. «МТС Україна» гарантує, що її співробітники розуміють всю важливість захисту абонентів і їх даних.

Ми повною мірою усвідомлюємо важливість проблем, пов'язаних із забезпеченням безпеки інформації абонентів, особливо в поточних умовах, і прагнемо до того, щоб всі надані компанією послуги повною мірою відповідали актуальним вимогам щодо забезпечення інформаційної безпеки.

Прес-служба «МТС Україна»

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат