За перше півріччя на Берегівщині закрито 309 кримінальних проваджень

admin 15.07.2014 11:51 СОЦІО

У Берегові провели підсумки роботи районного відділу міліції за перше півріччя 2014 року.


У суботу, 12 липня, очільник Берегівського райвідділу міліції Микола Куриця провів підсумки діяльності за перше півріччя поточного року. На нараді був присутній, начальник кримінальної міліції у справах дітей Управління міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області   підполковник міліції Василь Мадяр.
У ході проведення наради, зі звітами виступили керівники відділень, секторів та служб районного відділу міліції. Вони підвели підсумки роботи своїх підрозділів з питань оперативно-розшукової діяльності, слідчої роботи, охорони громадського порядку, роботи дільничних інспекторів міліції, дотримання внутрішньої дисципліни співробітників відділу.

Всі виступи та доповіді всебічно обговорювались учасниками наради, проводився критичний та поглиблений аналіз кожного з напрямків діяльності, давалася об'єктивна оцінка роботи всіх структурних підрозділів та посадових осіб з боку підполковника міліції Миколи Куриця, який також зазначив, що є направлення по яким необхідно посилити роботу та приділити більше уваги.

Отже, за перше півріччя 2014 року до ЄРДР   внесено 573 кримінальні правопорушення, з яких по152 кримінальним правопорушенням 135 особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, 140 кримінальні провадження з обвинувальним актом скеровано до суду. Закрито309 кримінальних проваджень, складено 1353 висновків, зупинено досудове розслідування за п.2 ч.1 ст.280 КПК України (підстави та порядок зупинення досудового розслідування)   – по 4 кримінального провадження. Не закінчене досудове розслідування по 506 кримінальних правопорушеннях.  

Наприкінці засідання куратор Берегівського РВ УМВС підполковник міліції Василь Мадяр підбиваючи підсумки оперативної наради, поставив районному відділу конкретні завдання та наголосив на неухильному дотриманні службової дисципліни і законності.

Окрім того, керівник правоохоронців підполковник міліції Микола Куриця подякував всім за пророблену роботу, поставив оцінку кожному підрозділу та визначив завдання на 2014 рік, основним з яких є покращення та зміцнення довіри населення до органів внутрішніх справ.

Адальберт Фозекош

Берегівський РВ УМВС  

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат