Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4700, 20

Укрпошта ввела в обіг художній конверт « 9 Травня. Родинна пам’ять про війну »

У четвер, 9 травня, в ужгородському амфітеатрі відбулося святкування Дня Перемоги. Під час відзначення також було урочисто введено в обіг конверт, приурочений до річниці Перемоги. Участь у заходах взяв заступник керівника краю Іван Качур.

Нацбанк нагородив закарпатських дітей подарунками за банківські малюнки

25 квітня в Управлінні Національного банку України в Закарпатській області оголосили та нагородили переможців першого туру ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків на тему “Національний банк майбутнього”. Нагороджував учасників Конкурсу начальник управління Валерій Коляско.

У Закарпатті привітали прокурора, ветерана Великої Вітчизняної війни (ФОТО)

Вчора, 8 травня,   привітання з Днем Перемоги приймала учасниця Великої Вітчизняної війни, 90-річна Марія Конькова.

Задля комфорту закарпатських туристів у аквапарку Ніредьгази персонал розмовлятиме українською

У середу, 8 травня, голова Закарпатської обласної ради Іван Балога в місті Бокторолонтгаза (Угорщина)   провів зустріч з головою загальних зборів Соболч-Сатмар-Березької області Оскаром Шестаком та міським головою Ніредьгази Ференцом Ковачем. Йшлося про реалізацію спільних   проектів, в тому числі й за рахунок фондів Євросоюзу. Участь в нараді взяли й міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл та керуючий справами виконавчого апарату облради Михайло Попович.  

Закарпатців вчать планувати сім’ю і організованості у статевій поведінці (ФОТО)

В Ужгороді на площі Театральній в Ужгороді стартувала перша із серії вуличних акції у рамках проекту «Заплануй сім’ю на здоров’я!», який реалізує Ужгородський прес-клуб у співпраці з ГО «Мегасоціум» та Закарпатським обласнимцентром ґендерної освіти при УжНУ.
       

Закарпатців просять допомогти ДАІ

У зв’язку з проведенням профілактичних заходів під умовними назвами «Пішохід» та «Мотоцикліст» запрошуємо Вас прийняти участь у спільному рейді з працівниками ДАІ.

У сфері Лісового Кодексу виявили порушення

Спеціалістами Держекінспекції у Закарпатській області спільно з представником Закарпатської міжрайонної прокуратури з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері проведено позапланову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства в ДП «Брустурянське ЛМГ».

СИЛА ЛЮДЕЙ почала діяльність на Закарпатті


В Ужгород завітала група ініціаторів політичного об’єднання СИЛА ЛЮДЕЙ, серед яких Ольга Омельчук, міський голова м. Нетішина в 2010-12рр., Андрій Осіпов, адвокат, депутат Луцької міської ради, Віталій Ковтун, підприємець та громадський діяч з м. Львів, Орест Йосипчук, депутат Стрийської міської ради, Олексій Гончарук, адвокат, громадський діяч та Костянтин Усов, відомий тележурналіст. Також до ініціативної групи долучилися ужгородці – Микола Ковальчук, директор 1-го кабельного каналу та Олександр Солонтай, викладач Інституту Політичної Освіти.

В Угорщині працюють над   проектом «Туристичний шлях до спільної релігійної і культурної спадщини"

Сьогодні в місті Боктолорантгаза (Угорщина) розпочалася міжнародна конференція з питань   реалізації проекту   «Туристичний шлях до спільної релігійної і культурної спадщини» в рамках програми транскордонного співробітництва «Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013».Участь в роботі бере й численна делегація із Закарпатської області – представники органів місцевого самоврядування, науковці, настоятелі церков.

Як присвоюють почесне звання "Мати-героїня"

Почесне звання є державною нагородою України, якою відзначаються багатодітні матері, які народили і виховали до 8-річного віку п’ятьох і більше дітей. Присвоєння звання “Мати-героїня” провадиться Указом Президента України.

BMW X5 за 209 тисяч гривень вилучили у Закарпатті (ФОТО)

Цього вівторка інспектори оперативного відділу служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Чопської митниці Міндоходів України у пункті пропуску «Лужанка» припинили незаконне ввезення на територію нашої держави престижного позашляховика «BMW X5», вартістю 209 тисяч гривень.

ДПУУ і Партія Регіонів пропонують єдиного, узгодженого кандидата у мери Берегова

Цього тижня у місті Берегові відбулися збори міської організації Демократичної партії угорців України, на якій Золтана Бабяка було висунуто кандидатом у мери на проміжних виборах міського голови, що відбудуться 2-го червня цього року. Крім цього пройшов форум міської організації Партії Регіонів, учасники якої також підтримали його кандидатуру.

Закарпаття готується відзначити День Перемоги

У вівторок, 7 травня під керівництвом заступника голови - керівника апарату обласної адміністрації Антона Громового та заступника голови обласної ради Андрія Сербайла відбулося засідання оргкомітету з питань проведення заходів до Дня Перемоги.

Двигуни для човнів й 50 патронів до вогнепальної зброї   виявили на   Чопській митниці


Чопські митники Міндоходів України завадили двом нашим співвітчизникам незаконно ввезти з-за кордону моторні двигуни без сплати податків і зборів та 50 прихованих набоїв до мисливської вогнепальної зброї.

Напередодні Дня Перемоги в Ужгороді   відбувся   парад духових оркестрів Закарпаття

Сьогодні в Ужгороді в рамках відзначення 68-ої річниці Перемоги вулицями міста пройшов марш-парад духових оркестрів з різних районів області.

Набої до зброї вилучили в українця у Закарпатті

Вчора, прикордонники Мукачівського загону відділу «Лужанка» виявили у легкову автомобілі марки «Мерседес», який в’їжджав в Україну приховані набої.

В Ужгородському СІЗО стало на 150 "мешканців" менше

Через прийняття нового Кримінально-процесуального кодексу головну закарпатську «тюрму» заповнюють усе рідше – переважну більшість краян арештують удома, а інших тримати більше 2 місяців не можна.

Закарпатські рятувальники привітали малозабезпечені та багатодітні родини з з Великоднем

Понад 300 сімей отримали великодні кошики від рятувальників Закарпаття.

Валерій Черняков відвідав творчий звіт дітей Закарпатського відділення "Малої Академії літератури і

30 квітня 2013 року в Ужгороді відбувся творчий звіт обдарованих дітей, які є слухачами Закарпатського відділення громадської організації "Мала Академія літератури і журналістики (МАЛіЖ)".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат