Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4600, 20

Національний банк України накопичив більше 36 тонн золота в золотовалютних резервах країни

За станом на 1 травня у золотовалютних резервах Національного банку України накопичено близько 36,1 тонни золота.

На «Uzghorod Fashion Day» зібрали 6 тисяч гривень на благодійність

Несприятлива погода не змусила цінителів краси та моди пропустити в неділю щорічний показ «Uzghorod Fashion Day» в готелі «Прага». Цілий день дощ лив як з відра, але це не відображалось на настрої ужгородців та гостей міста. Відмітимо, що на показ завітали іноземці – гості з Германії та Угорщини.

Волонтери з різних країн світу навчатимуть ужгородців англійської за 10 гривень

В Ужгороді проведуть мовну школу. Language School від AIESEC UZHGOROD запланована на період з 11 червеня до 11 липня.

Ужгородський ром у 20 років нарешті отримав паспорт

Зазвичай перший паспорт громадяни України отримають у 16 років. Але інколи життя складається так, що за різних обставин свій головний документ людина отримає лише у 20 років. Так сталося з Мареком із Ужгорода.

Податкова каже, що за продаж одного авто податок платити не треба

З 1 січня 2013 року дохід, отриманий платником податку від продажу або обміну протягом звітного року одного з об’єктів рухомого майна у вигляді легкового автомобіля, мотоцикла або мопеда, не оподатковується.  

Прокуратура Ужгорода подала 10 позовних заяв щодо відшкодування збитків, завданих злочином

Забезпечення відшкодування завданої шкоди лежить в основі будь-якого законодавства і є актуальним для України як правової держави.

Україна подолала тютюнову епідемію

Нещодавно відбувся брифінг народних депутатів від різних політичних сил, представників Бюро ВООЗ в Україні та Міністерства охорони здоров'я з нагоди Всесвітнього дня без тютюну, який щороку відзначають 31 травня.

Про спрощення віз до Словаччини — прес-конференція

У середу, 29 травня, у прес-центрі ОДА проходить прес-конференція на тему: «Європа стає ближчою».

У Хусті освятили ікону Кирила і Мефорія

Щорічно 24 травня в усіх слов’янських країнах урочисто прославляють святих Кирила і Мефодія – слов’янських просвітителів та проповідників християнства, творців слов’янської азбуки, перших перекладачів богослужбових книг на слов’янську мову.

Припинено потік неправдивої   інформації

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України припинило дії з ознаками недобросовісної конкуренції у вигляді поширення інформації, що вводить в оману з боку кількох підприємців.

Мукачево отримало   9,6   млн. іноземних   інвестицій

Такі дані були озвучені на засіданні міськвиконкому в вівторок, 28 травня під час розгляду питання "Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку м. Мукачева за перший квартал 2013 року".

Питання об’єднання профтехзакладів   Великоберезнянщини й Перечинщини вивчить спеціальна комісія

Голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида доручив департаменту освіти та науки, молоді та спорту спільно з районною владою детально дослідити можливість реорганізації училищ:

Ужгородська студентка отримла премію Кучми

Студентка кафедри туризму Ужгородського національного університету Ольга Славич отримала нагороду від екс-президента Леоніда Кучми.

Закарпатський депутат просить відновити храм у Сокирниці (ФОТО)

Під час першого пленарного засідання чотирнадцятої сесії обласної ради депутатський корпус підтримав запит свого колеги Володимира Романа щодо необхідноcті відновлення храму в селі Сокирниця.

Закарпатські школярі вивчали роботу митниці (ФОТОРЕПОРТАЖ)

«Діти мають унікальну можливість освоїти ази митної справи», - вчитель спеціалізованої школи-інтернату   Інна Родович.

Антимонопольний комітет перевірить косметичні салони і клініки

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України планує розпочати дослідження ринку надання косметологічних послуг.

Архімандрит Віктор (Бедь) відслужив заупокійну літію за Симоном Петлюрою

25 травня ректор Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина, Уповноважений Української Православної Церкви з питань вищої освіти і науки професор архімандрит Віктор (Бедь) відслужив заупокійну літію за головним отаманом війська Української народної республіки (з листопада 1918 р.), головою директорії Української народної республіки (13 лютого 1919 р. — 10 листопада 1920 р.) журналістом Симоном Васильовичем Петлюрою, який загинув 25 травня 1926 року від рук радянського комуністичного режиму.

В Ужгородському районі горіли складські приміщення (ФОТО)

У суботу до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в складських приміщеннях на вулиці Гагаріна в с. Баранинці. На складах зберігались автозапчастини та лакофарбові матеріали, тож через велику кількість легкозаймистих речовин, вогонь швидко поширився та набув руйнівних масштабів.

В Ужгороді презентували електронне автентичне Закарпаття (ФОТО)

Відтепер про Закарпаття можна не тільки читати, а слухати і дивитись. І робити це можна одночасно. Сьогодні у прес-центрі “Закарпаття” відбулася презентація унікального мультимедійного електронного довідника “Закарпаття автентичне”. Підготовка матеріалів і робота над диском тривала майже два роки.

Завтра змагатимуться юні інспектори руху

У суботу, 25 травня на базі БПЛ «Лідер» - ЗОШ № 20 (м. Ужгород, вул.. Сільвая, 3) відбудеться обласний огляд конкурс робіт загонів Юних інспекторів руху (початок о 10 годині). Найкращі юні знавці Правил дорожнього руху з усієї області зберуться аби позмагатися за першість.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат