Міграційна служба депортувала із Закарпаття росіянина, азербайджанця і двох грузинів

admin 20.08.2014 19:12 СОЦІО

Міграційники Закарпаття спільно зі співробітниками міліції та прикордонниками виявили в обалсті 14 нелегальних мігрантів. Із загальної кількості нелегалів 8 осіб було затримано у складі двох організованих груп.



За допущені порушення правил перебування в Україні за час здійснення планових заходів виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності 41 іноземного громадянина. Також до адміністративної відповідальності притягнуто 21 фізичну особу, які запросили іноземців та надали їм житло,   повідомляє Ольга Поштак,головний спеціаліст по зв’язках з громадськістю та ЗМІ ГУ ДМС України в Закарпатській області.

Протягом здійснення відпрацювання працівниками служби прийнято 4 рішення про примусове повернення іноземців до країн походження (2 громадян Грузії, по одному - Азербайджану та Російської Федерації), двом особам заборонено в’їзд до держави.

Крім цього, співробітниками територіальних підрозділів міграційної служби краю прийнято рішення про скорочення терміну перебування в Україні 3 іноземним громадянам, з них 2 громадян Молдови та 1 – Азербайджану.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат