Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4540, 20

4 мільйони гривень витратять на туалети шкіл і садиків у Закарпатті

У вівторок, 18 червня, відбулася всеукраїнська селекторна нарада під головуванням Віце прем’єр-міністра України Олександра Вілкула. Закарпатську область на нараді представив голова обласної адміністрації Олександр Ледида.

На Закарпатті буде   база даних на вчителів та школярів

З червня на Закарпатті почали створювати інформаційну систему управління освітою області. Планується запровадити єдину загальнообласну електронну базу освіти, автоматизувати управлінську діяльність на всіх рівнях, спростити процедуру документообігу.

Автобуси в катастрофічно незадовільному стані щодня возили закарпатців на роботу

Вони їхали без педалей, без ручок на дверцях, зламані склоочисники скріплені стрічкою, звідусіль випадають дроти несправного електрообладнання, що може призвести до загорання автобуса в будь який момент… звучить як з фільмів жахів, але на жаль, це реальність. Саме в такому несправному стані автобуси одного з найбільших підприємств області виявили працівники Державтоінспекції Ужгородського райвідділу.

Закарпатські роботодавці одержать компенсацію за прийняття молоді на роботу

За перше робоче місце для молоді роботодавцям компенсуватимуть витрати.

На меблевому підприємтві в Ужгороді шукали 18 мін

17 червня о 8.50 поступило повідомлення про виявлення 18 протитанкових мін, за адресою: м.Ужгород, вул. Шумна на території меблевого підприємства.

Мукачівці самі боротимуться з борщовиком

Заклик самоорганізуватися та знищити "плантації" шкідливої рослини, яка захопила набережну, пролунав у мережі Facebook від небайдужих мешканців міста.

Закарпатські підприємці заплатили податків на 19 мільйонів гривень більше, ніж минулого року

У Закарпатті підприємці-єдинщики сплатили майже 51 млн. гривень. Така сума єдиного податку надійшла до місцевих бюджетів області за січень-травень цього року. Це перевищує надходження минулого року на 19 млн. грн. або на 60%.

1500 гривень - премія за облаштування площі біля Кафедрального собору в Ужгороді

Владика Мілан та громадський діяч, дипломат і науковець Ален Панов ініціювали конкурс на облаштування площі напроти Греко-католицького кафедрального собору на вул. Капітульній в Ужгороді.

У Закарпатті пройдуть польові навчання для лісівників

Спільні практичні семінари для лісівників України та Словаччини розпочнуться в Рахові.
У рамках проекту БЕЗПЕРЕРВНЕ НАВЧАННЯ ЛІСІВНИКІВ ЗАДЛЯ КРАЩОГО ВЕДЕННЯ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА (HUSKROUA/1001/028), що впроваджується в Україні та Словаччині з червня минулого року, розпочинається серія спільних польових практичних навчань для лісівників Закарпаття та Івано-Франківщини, Кошицького та Пряшівського країв Словаччини.

Закарпатські журналісти візьмуть участь у теле-мості з Інтернет-журналістики

У середу, 19   червня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться Теле-міст по обговоренню основних проблем інтернет-журналістики та шляхів їх вирішення і обміну відповідним досвідом за участю журналістів Тернополя, Львова та Ужгорода.

Закарпаття найменш вразливе до поширення ВІЛ/СНІДу

У понеділок, 17 червня, під головування заступника голови облдержадміністрації Івана Качура відбулося засідання обласної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу.

Хто руйнує архітектурний комплекс "Корона" в Ужгороді?

Афера навколо ужгородського комплексу «Корона» набирає нових владно-судових обертів… беззаконності. Про це у своєму прес-релізі заявляють представники Комітету захисту прав людини
Християнсько-народного союзу Закарпаття.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

У Геївцях виявили міну

16 червня о 16. 45 поступило повідомлення про виявлення ВНП (попередньо мінометна міна часів ВВВ d-70 мм.) за адресою: Ужгородський район, с.Р.Геївці, поблизу піщаного кар’єру.

Чопські прикордонники розкажуть, чому затримали мотодельтаплан

Сьогодні, 17 червня, на базі відділу прикордонної служби "Ужгород" відбудеться брифінг щодо затримання мотодельтаплана, який здійснив порушення повітряного простору з України в Словацьку Республіку.

Міліціонери здавали кров до Дня донора

До Дня донора, який відзначатимуть 14 червня начальник міліції Закарпаття   Василь Варцаба закликав підлеглих взяти участь у   благодійній акції добровільної здачі крові. Близько 100 міліціонерів підтримали ініціативу свого керівника

За рішенням комісії професійно-технічні заклади Великого Березного   та Перечина об'єднувати не будут

У п’ятницю, 14 червня, під головуванням керівника краю Олександра Ледиди відбулося засідання обласної комісії, що вивчала умови діяльності професійно-технічних закладів Великого Березного   та Перечина.

Дітям з вадами зору подарували аудіокниги

Ініціатива проведення такої благодійної акції належить порталу Гуртом та особисто Олегу Ярмолінському та Оксані Франчук. Все почалося, коли в минулому році було вирішено розпочати роботу в напрямку запису аудіокнигою повісті 1985 року «Сат-ок. Земля солоних скель». Вже тоді проект задумувався з ціллю випуску книги для незрячих та людей з вадами зору. Проект був запущений, кошти зібрали від благодійників через сайт Гуртом та в березні цього року диск був випущений загальним тиражем в одну тисячу примірників. До цього чудового проекту долучилися також   відомий рівненський музикант і художник Юрко Журавель та український диригент та хормейстр Олександр Вацек.

Посвідчення про відрядження вже недійсні і вимога про пред’явлення вважається незаконною

Наказом Міністерства фінансів України від 21 червня 2011 року №738 "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Державної податкової адміністрації України від 28.07.1997 року №260” було скасовано форму посвідчення про відрядження. Відтак, посвідчення про відрядження оформляти не потрібно, достатньо наказу на відрядження, відповідно до якого визначається кількість днів, проведених у відрядженні.

Супермаркет оштрафували за неправдиві відомості про товар — освітлювач назвали   вершками

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ТОВ «Фудмережа» на 35 тис. грн за поширення інформації, що вводить в оману.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат