Виноградівський район бігтиме задля єднання

admin 03.09.2014 11:42 СОЦІО

3 вересня, за ініціативи голови Виноградівської районної державної адміністрації Віталія Любки відбулася нарада з підготовки до проведення районного велопробігу "Єднаймося заради миру!".

У нараді взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Бажура, в.о. начальника відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації Ігор Вантюх, начальник відділу культури Василь Югас, представники правоохоронних органів.

- Навіть у надзвичайно складні моменти нашої історії українцям завжди вдавалося демонструвати єдність, виваженість та вміння чути один одного незважаючи на різні причини. Беручи до уваги ситуацію яка склалася у країні, виникла ідея нагадати нам всім про те, що наша сила у єдності. Тому головна мета велопробігу який планується провести - заявити всім, що Україна єдина, цілісна і незалежна, - наголосив Віталій Любка.
Під час наради обговорено організаційні питання, визначено час та маршрут пересування велосипедистів. Так, районний велопробіг "Єднаймося заради миру!" відбудеться у суботу, 6 вересня. Початок о 10 годині на площі Миру у Виноградові. Маршрут включатиме велопробіг із Виноградова до селища Вилок та розгортання великого державного прапора на футбольному полі у селищі Вилок.

admin


За матеріалами Виноградівської РДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат