Такого бажання всидіти у кріслі, як у Гелетея, історія Європи ще не бачила - МЗС Росії

admin 02.09.2014 11:45 СОЦІО

Цікаво дізнатися, як російське зовнішньополітичне відомство відреагувало на слова українського міністра оборони Гелетея про завершення АТО.


Останнім часом, усе те, що пише на своїй сторінці закарпатець Валерій Гелетей збурює хвилю емоцій.
І якщо його звинувачення користувачів соцмереж у зливані військових обурило краян та його земляків, то висловлювання про завершення антитерористичної операції викликало невдоволення у МЗС РФ, повідомляє Нове Закарпаття.

Відомство у понеділок ввечері опублікувало на своєму офіційному сайті коментар у зв'язку з "провокативними висловлюваннями міністра оборони України".

Пропонуємо ознайомитися читачам із текстом заяви МЗС Росії.

"У Москві, звісно, звернули увагу на висловлювання голови українського військового відомства Валерія Гелетея, який заявив про «завершення операції зі звільнення Сходу України від терористів» і початок «Великої вітчизняної війни», втрати в якій будуть обчислюватися «десятками тисяч».

Ступінь адекватності глави військового відомства України, який опублікував на своїй сторінці в «Фейсбуці» згаданий пост, - предмет для дослідження фахівців не у військовій області. Єдине, що, напевно, заслуговує на увагу в цьому тексті - призначення «архітектором блискучих перемог» збройних сил України на Південному Сході начальника Генерального штабу В.Муженко.

Заклик же В.Гелетея готуватися до чергових «десятків тисяч» жертв у названій ним «Великій вітчизняній війні», а по суті - новій каральній операції в своїй країні - і зовсім валить у шок. Тим самим він втягує український народ в продовження кровопролитного громадянського протистояння. Таке блюзнірське прикриття свого бажання всидіти в займаному кріслі за будь-яку ціну історія Європи, схоже, ще не знала.

Насилу віриться, що подібні заяви можуть належати міністру оборони цивілізованої держави. В іншому випадку, просто не зрозуміло, яким чином десятки тисяч українських сімей могли довірити цьому чиновнику життя своїх дітей, братів і чоловіків, відмобілізованих в українську армію на братовбивчу війну у власній країні", - йдеться у коментарі.

http://novezakarpattya.com/main/25826

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат