Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4360, 20

Спростилося перетинання кордону організованими туристичними групами в автомобільних пунктах пропуску

У пунктах пропуску для автомобільного сполучення прикордонний контроль організованих (туристичних) груп пасажирів здійснюється в пріоритетному порядку на окремих смугах руху. Для прискореного перетинання кордону організованою групою туристичні оператори (туристичні агенти), інші суб’єкти господарської діяльності та фізичні особи повинні:

Оновлений водозабір у   Великому Березному економитиме понад   30 тис. грн. щомісячно

Реконструкцію його планують завершити вже восени цього року. На місці робіт у середу, 31 липня, побував і в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо.

Прокуратура покарала чиновника Ужгородської міськради, який заощаджував на дитині-сироті

Прокуратура міста Ужгорода добилася, щоб дитині-сироті було виплачено державну соціальну допомогу.
 

В Україні набувають чинності нові правила оцінки нерухомості (ДОПОВНЕНО)

З сьогоднішнього дня фізичні особи, що продають рухоме і нерухоме майно, повинні отримувати оцінку майна для сплати податків виключно у спеціалізованих оцінювачів.
Про це пише "Комерсант-Україна".

У дитячому таборі на Хустщині рятувальники провели виїзний лікнеп з основ безпеки життєдіяльності

Як свідчать статистичні дані, під час літніх канікул різко зростає кількість випадків дитячого травматизму. Вода, необережне поводження з вогнем, пустощі з вибухонебезпечними предметами, токсичними речовинами – ось тільки незначний перелік тих надзвичайних подій, на які рятувальникам доводиться виїжджати щоліта. І як не прикро, але діти в них не статисти, - а активні учасники, і подібна «участь»” рідко обходиться без трагічних наслідків.

Неотримання дозвільних документів може призвести до неправомірних переваг перед конкурентами

Виноградівське міжрайонне управління водного господарства виконало рекомендації Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Що горіло у Закарпатті за добу?

Що спричинили пожежі у Закарпатті, чи є жертви, які причини й наслідки - у огляді.

171 мільйон гривень одержала Мукачівщина від місцевого населення

Загалом за перше півріччя 2013 року до Зведеного бюджету надійшло майже 171 млн. грн. До державного бюджету платниками району перераховано понад 58 млн. грн., а місцеві бюджети за цей час отримали близько 113 млн. грн., що на 12 млн. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року.

Директор закарпатського центру зайнятості вважає, що лише волонтери можуть бути успішними і щасливим

Юрій Фущич, начальник Закарпатського обласного центру зайнятості наголосив, що тільки зайнята людина, у тому числі волонтерською працею, може бути успішною і щасливою.

Закарпатці можуть скористатись податковою знижкою до 31 грудня цього року

Для цього необхідно подати річну податкову декларацію за минулий рік

У хірургічному корпусі   обласної лікарні завершують оздоблювальні роботи

У вівторок, 30 липня, в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо проінспектував стан будівництва хірургічного корпусу обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака. Про перебіг робіт та останні приготування до здачі приміщення в експлуатацію розповів головний лікар обласної лікарні Юрій Яцина.

Мукачівці реєструватимуть дітей через Інтернет

За словами Мукачівського міського голови Золтана Ленд'єла, запровадження такого електронного реєстру - це ще один крок у ногу з розвитком прогресу. Мукачівці тепер можуть зареєструвати свою дитину до садочку через інтернет

На Хустщині жінка попеклася, спалюючи сміття


За свою безпечність наші люди часто-густо розраховуються власним здоров’ям, а подеколи й життям. На щастя, цього разу потерпіла отримала незначні ушкодження, але їх могло й не бути, коли б жінка згадала просту істину, що з вогнем не варто експериментувати.

Запитай у влади АНОНС

У вівторок, 6 серпня, в.о. голови обласної державної адміністрації Ігор Свищо візьме участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади». Зі зверненнями, скаргами та пропозиціями громадяни зможуть звернутися за телефоном 0-800-502-70-80 з 11.00 до 13.00.

Прес-центр ОДА

Закарпатські "культурні" чиновники не заплатити сілським клаберам

Територіальна державна інспекція з питань праці у Закарпатській області під час перевірки виявила   грубі порушення законодавства про працю у районних відділах культури і туризму Закарпатської області.

У директора мукачівського базару горів будинок (ФОТО, ВІДЕО)

Вогонь помітили сусіди близько 18.00 вечора понеділка, 29 липня та викликали пожежну.

Де, як і скільки заробляють сьогодні закарпатці

Світова економічна криза неабияк сплутала карти нашим заробітчанам. По-перше, у країнах Європи, де заробітки були доволі високими, платити стали значно менше, а, по-друге, знайти роботу там тепер набагато важче.

На молодіжне житло цього року передбачили понад 6 мільйонів

Про Програми будівництва житла, що сьогодні діють в області, розповів директор Департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та  інфраструктури Закарпатської ОДА Віктор Лукеча.

В Ужгороді відбулася урочиста Літургія з нагоди свята Рівноапостольних Володимира й Ольги

У   неділю 28 липня 2013 року  в Ужгороді в день спомину Володимира Великого Греко-католицька парафія Рівноапостольних Володимира і Ольги провела урочисте Богослужіння   з нагоди престольного празника.

Заборгованість по зарплаті на підприємствах ЖКГ зменшилася на 41%

«Уряд жорстко контролює зменшення заборгованості із заробітної плати, зокрема на підприємствах житлово-комунального господарства. Завдяки цьому така заборгованість на підприємствах галузі в 2012 році скоротилася в 1,6 раза, або на понад 14 млн. грн. (до 23 млн. грн.). А за 6 місяців поточного року – зменшилась ще на 9,4 млн. грн. (або на 41%)», - сказав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул на виїзному засіданні колегії Мінрегіону в Донецьку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат