Війною прикривають проблеми в соціальній сфері, переконаний Вілкул

admin 21.10.2014 13:59 СОЦІО

- Ця влада, в принципі нічого не може зробити нормального, в тому числі і в економіці. У них було 7 місяців для проведення реформ. Але так не однієї реформи не було проведено і не буде.

А є тільки подорожчання продуктів харчування, бензину, заморожені пенсії і заробітні плати, - повідомив один з лідерів «Опозиційного блоку» Олександр Вілкул в ефірі телеканалу ICTV.

В теж час, він підкреслив, що саме в «Опозиційному блоці» зібралися виробничники і промисловці.

- Це люди праці, тобто ті, хто знає, як підняти економіку з колін. Ми внесемо до парламенту комплексний пакет з відновлення промисловості. Ми знаємо, як підняти вугільну промисловість, не купуючи вугілля в Південній Африці і годувати африканських шахтарів. Необхідно в першу чергу відновлювати роботу нашої вугільної промисловості, - переконаний політик.

Також Олександр Вілкул звернув увагу на необхідність проведення індексації пенсій і заробітних плат. «Опозиційний блок» також виступає за скасування пенсійної реформи:

- Сьогодні влада застосовує маніпулятивний прийом: списує всі проблеми на війну. Вони боятися закінчити війну, бо розуміють, що потім зіткнутися з величезними соціальними проблемами. І ця війна потрібна владі, щоб хоч якось врятувати свої падаючі рейтинги, - заявив Олександр Вілкул.

Говорячи про некомпетентність влади, політик навів приклад того, як уряд сьогодні провалило початок опалювального сезону в країні:

- Ще місяць тому ми звертали увагу влади на те, що опалювальний сезон буде зірваний. А сьогодні влада спеціально переносить дату початку опалювального сезону після виборів. Тому що він буде зірваний, і українці залишаться в холодних квартирах. Це вже практично неминуче »- зазначив політик.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат