По 200 ривень роздають за Ковача і… Горвата

admin 20.10.2014 11:41 СОЦІО

З початком останнього передвиборчого тижня деякі кандидати почали масоване роздавання грошей за голос.

Кандидат Ковач пішов ва-банк і кинув крупні суми грошей на Ужгород. Міліція не має змоги (або особливого бажання) ловити скупників голосів, тому за них цю роботу роблять активісти. Зокрема, один з кандидатів в депутати по округу №68 Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebbok також закликав ужгородців нести чергування біля багатоповерхівок і відстежувати скупників. Вже є перші результати.

У спальному районі Ужгорода біля багатоповерхівок чергують хлопці, які просто виловлюють злочинців Васі-кіловольта і проганяють їх стусанами.

Але якщо в обласному центрі можна якось боротися з дарувальниками 200-гривневої подяки, то в селах Ужгородщини це робити значно важче. До речі, повідомляється, що не тільки Ковач купує голоси. Зокрема, в селі Холмок на Ужгородщині стало відомо про підкупи на користь Горвата. Цей підкуп настільки масовий, що читач нашого сайту сказав буквально таке: «Купують всіх. От ви подивитеся по результатах виборів, що понад 70% наших селян продалися Горвату. Скупкою займається його однопартієць».

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат