Росіяни проти “ЛНР” та “ДНР” у складі Росії, – опитування

admin 06.11.2014 12:32 СОЦІО

Росіяни виступають за те, щоб Москва зайняла позицію невтручання щодо самопроголошених “ДНР” і “ЛНР”. Про це свідчить опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦИОМ), результати якого розміщені на сайті організації, передає УНН


Відносно “ДНР” і “ЛНР” 43% опитаних пропонують Росії зайняти позицію невтручання. За визнання самопроголошених “народних республік” ратують 23% респондентів. Прийняти Донбас до складу Росії згодні лише 11%. Допомогти розширити даним територіям автономію, залишаючись у складі України, сьогодні пропонують тільки 8% респондентів (проти 15% в липні ц.р.).

Між тим, за політичними подіями в Україні стежать 78% учасників опитування, при цьому більше половини з них (49%) дізнаються новини з цієї теми лише “час від часу”. Характеризуючи ситуацію на Донбасі все менше людей вважають події там громадянською війною – 40% проти 59% у серпні.

Нагадаємо, вибори до самопроголошених “Донецькій і Луганській народних республіках” пройшли 2 листопада. За підсумками голосування пост глави “ДНР” зайняв діючий прем’єр-міністр самопроголошеної республіки Олександр Захарченко, а “ЛНР” очолив Ігор Плотницкий.

“Вибори” на сході України не визнані офіційним Києвом, лідерами країн ЄС, США та Грузією. У свою чергу, Росія заявила, що поважає волевиявлення жителів південного сходу України та вважає, що “вибори” в самопроголошених “ДНР” та “ЛНР” відбулися.

Раніше повідомлялося, що терористи в Луганській області розпускають чутки, що готується приєднання “ЛНР” і “ДНР” до Росії та створенні на їх основі “Південно-Західного федерального округу РФ”.


За матеріалами unn.com.ua

pic.com.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат