Закарпатці проти дороги на ім’я Балога (ВІДЕО)

admin 07.11.2014 10:13 СОЦІО

Яким шляхом ідемо, панове-товариші? Вірним шляхом. І туди він вірний, і в інший бік — вірний. Але тільки для декого. В Україні — для родини пана-товариша Балоги, котрий став символом збагачення і процвітання одних за рахунок інших.


Усі це прекрасно розуміють і стрункими рядами йдуть голосувати за… Балог. Слава Україні? Та, мабуть, ні, вирішив ще в травні Іван Данацко, і всенародно виступив проти Балог із акцією: «Закарпаття без Балог». Вони — хлопці слухняні. Пішли собі. Зайняли чільні місця в Києві. Але це вже не страшно — до Києва далеко, а Закарпаття, наче свитка, близьке до тіла наших революціонерів.

Минулого вівторка   провели в прес-центрі «Нове Закарпаття» прес-конференцію громадські діячі Іван Данацко та Павло Федака з приводу завершення акції «Закарпаття без Балог». Намети перед «Білим домом» на Народній площі зняли, а чорна проблема залишилася. Чи ж чорна? Це й осмислювали.


Андрій Любка назвав Балог закарпатськими Гобсеками

Спонукало до початку акції те, що керівниками виборчої кампанії П.Порошенка стали в Закарпатті пани Балоги. Як бізнесмени для бізнесмена вони лукаво не гадали, а використали добре осідланий місцевий адміністративний ресурс. Раби спокійно проголосували «за кого треба». І ніякого тобі пороху в очі — Порошенко! І все це, бачиш, в плані загального малюнка всесвітнього бізнесу: «Ми немовби отримали незалежність, але незалежність мають ВОНИ, що засовують нас під крило, вигідне їм — бізнесменам», — сумно констатує І.Данацко. І народ, за його словами, все ж «підтримує Балог, їх систему життя. Після революції гідності піднести революцію свідомості не вдалося, ми її програли.»
Корупція занадто солодка, щоб Україна колись від неї відмовилася!
Та не все так тьмяно, розмірковує Павло Федака. Адже і нині Берегівський та Виноградівський райони не спрацювали на Балог. Було б так і в Хустському районі, де Степан Деркач та Іван Бушко усунулися від виборів. А Балоги, на думку громадського діяча, стануть у ВР «кастою недоторканних», адже такий сімейний підряд у політиці — безпрецедентний. Хоча намічаються вже подібні політичні клани Порошенків, Луценків та деяких інших (о, Корупція, як добре стати членом у лоні твоєму теплому).
Висновок прес-конференції: хоч наметове містечко і згорнуте, але тепер рух проти такої клановості трансформується на всю Україну. Іван Данацко проголосив створення громадської організації «Майбутнє українського Закарпаття» (МУЗА). Вона стане рупором і рушійною силою народу, бо обидва майдани організували олігархи «під себе». У перспективі відберуть у в української верховної «собаки» — депутатів, суддів, прокурорів, Президента — приємний «бублик» недоторканності. Перед законом будуть рівні всі. І перестане зміщатися акцент з вирішення нагальних соціально-економічних питань на протистояння з Росією.

Після революції-2004 безвідповідальні політики знищили наш європейський вибір

А тепер?

Я особисто не здогадуюся. Бо ж нічого не зробиш голими закликами. Скажімо, працівники преси, за словами І.Данацка, мали б дружно стати на захист справедливості, яку він проголошує на оновлених громадських філософських засадах. А от дати тому ж журналісту 200 гривень на місяць на повноцінне калорійне харчування і не думає. Хоча навіть від «дітей Балоги» — закарпатців — можна зібрати 400 гривень у прозору скриньку і поділити за принципом нормальних пацанів — 50 Х 50. 200 гривень на місяць дати на широке розгортання діяльності «МУЗИ», а двісті гривень мені на повноцінне харчування з усіма білками, мінералами, вітамінами та іншими панами Вуглеводами. І хай тоді ті Балоги й крекнуть!

Василь ЗУБАЧ-НЕПІДКУПНИЙ

http://clipnews.info/newstopic.htm?id=85855

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат