Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4180, 20

На Закарпатті цього року запрацюють спільні митні з ЄС пости

Після підписання Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС найбільші зміни (по роботі Міністерства доходів та зборів) торкнуться напрямку роботи митниць. Митний кодекс необхідно адаптувати до правил ЄС.

Податкова навчає ужгородців відстоювати свої права

ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області проводить Всеукраїнську акцію „Права та обов’язки”.

Чи застосовуватимуть у Закарпатті «детектор брехні» для платників податків (ФОТО)

Такою була одна із тем розмови Василя Іванчо, начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, в ефірі Закарпатської обласної державної телерадіокомпанії «Тиса 1» у громадському ток-шоу «Про головне».

В Ужгороді перебуває Держсекретар Міністерства закордонних справ Угорщини

У п’ятницю, 8 листопада, з робочим візитом в області перебуває Державний секретар Міністерства закордонних справ Угорщини Жолт Неймет.

У Виноградові обговорили проблеми наповнення місцевого бюджету

У середу 6 листопада під керівництвом начальника ДПІ у Виноградівському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Тетяни Граб відбулася семінар-нарада з бухгалтерами та землевпорядниками сільських та селищних рад району

За порушення техумов проти Хустського Водоканалу розпочато розcлідування

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно Хустського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства у зв’язку з наявністю в його діях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

У Берегові   рятувальники зняли з горища травмовану місцеву мешканку


Учора, 6 листопада, чергове відділення 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини, що в Берегові, поспішало до житлового будинку, що на вулиці Мукачівській. О 15:57 їм повідомили, що на горищі приватного будинку травмувалася молода жінка й потребує негайної допомоги.

Закарпатці ходитимуть на побачення, аби зібрати гроші для дитбудинку (ОГОЛОШЕННЯ ПРО АКЦІЮ)

Благодійний сезон відкрито. 5 листопада, стартувала благодійна акція «Купи зустріч – подаруй дитині свято», яка проводиться вже вчетверте на Закарпатті.

У Закарпатті пройшов соціальний ярмарок дитячого краму

У Берегівській ЗОШ № 4 ось уже вдруге провели ярмарок дитячого одягу та речей, організатори якого – об’єднання угорських багатодітних сімей Закарпаття та фонд   "Наше майбутнє у наших руках ”.

Що мають знати ужгородські роботодавці-платники про ЄСВ

На виплати за цивільно-правовими договорами з працівниками відсоток ЄСВ становить 34,7%, для бюджетних організацій та установ - 36,3%.

434 закарпатські підприємці почали сплачувати податки

На Закарпатті 434 підприємців залучено до держреєстрації.

Цієї п’ятниці ужгородцям запропонують роботу

У п’ятницю,   8 листопада, об 11.00 на території Ужгородського районного центру зайнятості   (вул. Бородіна, 14) відбудеться Ярмарок вакансій. У Ярмарку візьмуть участь понад 10 організацій та підприємств, які працюють на території Ужгородського району.

Календар із фоторепродукціями робіт Василя Свиди   видали в області

У вівторок, 5 листопада, в обласному музеї народної архітектури та побуту відбувся брифінг з нагоди відзначення в області 100-річчя від дня народження видатного закарпатського скульптора, різьбяра, громадського діяча, народного художника України Василя Свиди.

Хустське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства зливало в річку стічні води

Хустською міжрайонною прокуратурою внесено подання міському голові щодо усунення порушень вимог Водного кодексу України, Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» та відшкодування завданої шкоди.

Закарпатці, які отримали електронний ключ від Міндоходів, можуть ним користуватись 2 роки

В Закарпатській області таких ключів з початку року видано майже 12,5 тис.: юридичним особам – 2364 та фізичним – 10124.

Банкіри вчили школярів заощаджувати

«Кредобанк» долучився до міжнародної ініціативи «День заощаджень», яка   відбувається в Україні вже вдруге з ініціативи Незалежної асоціації банків та Національного банку України.

Податківці надали ужгородцям 4800 телефонних консультацій

Фахівці Центру обслуговування платників ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області активно працюють та надають велику кількість адміністративних, консультаційних та інших послуг платникам податків.

Закарпатка може сісти на 3 роки через зловживання грошима онука-сироти

Жінка, отримуючи державну допомогу на онука-сироту, гроші витрачала на власні потреби.

Науковці УжНУ повернулися з Естонії з інноваційними ідеями

Група викладачів і студентів УжНУ повернулася з навчально-тренувальної поїздки до країни-учасниці проекту TEMPUS «INNOLAB». Із 11 до 25 жовтня спільно з представниками українських та білоруських вишів вони навчалися, спостерігали, ділилися досвідом, а також продукували власні ідеї в Естонії, аби невдовзі втілити їх у реальність в Україні.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат