Слабка Україна нікому не потрібна, сильна потрібна всім

admin 23.12.2014 14:48 СОЦІО

Опозиційний блок буде підтримувати сильну професійну високооплачувану армію, але голосувати за НАТО, скасування позаблокового статусу ми не будемо. Про це заявив народний депутат Олександр Вілкул на засіданні Верховної Ради 23 грудня.


- Безумовно питання безпеки і оборони нашої країни є першорядними. Але то пропозиція, яка зараз виноситься і яке підтримують партії провладної коаліції спрямовані виключно на те, щоб відвернути увагу людей від катастрофічного падіння рівня життя, від подорожчання продуктів харчування, медикаментів при заморожених заробітних платах і пенсіях, від непрацюючої економіки, від відключень електроенергії. Прийняття цього рішення призведе виключно до посилення ескалації напруженості в суспільстві і нічого хорошого нам не дасть, - сказав Олександр Вілкул.

Політик також звернув увагу народних депутатів, що навіть у декларації про суверенітет України - те, що стало основою української державності, був чітко прописаний позаблоковий статус України. «Україна можуть зробити сильними тільки українці. Для нас найбільш ефективною є модель безпеки - позаблокова. Така як є у Швеції - двісті років позаблоковості, Швейцарії, яка пройшла дві світові війни, не беручи участь ні в одній з них, Ірландії, Фінляндії, Австрії та багатьох інших. Україна зроблять сильною тільки українці », - сказав Олександр Вілкул.

Народний депутат також підкреслив, що рішення про скасування позаблокового статусу України ніякого смислового навантаження, крім політичної, не несе.

- Нам уже обіцяли безвізовий в'їзд, європейські стандарти, європейський рівень життя. Це все залишилося деклараціями. Те ж саме буде і по НАТО, в якому нас ніде ніхто не чекає. Слабка Україна не потрібна нікому, сильна Україна потрібна всім. Опозиційний блок буде підтримувати сильну професійну високооплачувану армію для того, щоб не було хвиль закликів, на яких забирають хлопців непідготовлених від верстата. Голосувати за НАТО, за скасування позаблокового статусу ми не будемо, - заявив Олександр Вілкул.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат