На Іршавщині оновили дитсадок

admin 18.12.2014 16:54 СОЦІО


Сьогодні, у селі   Великий Раковець на Іршавщині після реконструкції відкрито дитячий навчальний заклад №3. Заклад оновлювали коштом області та за фінансової підтримки чеського краю Височина.   Оновлений дитсадок будуть відвідувати 75 діток .


На урочистостях побував голова облради Володимир Чубірко, голова бюджетної комісії облради   Владислав Адам, голова Іршавської райдержадміністрації Віктор   Симканинець, районні депутати та актив села.
Загалом у Великому Раковці є п’ять дитсадків, адже село – одне з найбільших у районі. Дитсадок №3 за ініціативи керівництва облради та краю Височина потрапив у перелік спільних проектів, що цього року реалізуються в краї. Тут оновили систему електропостачання, встановили систему опалення, капітально відремонтували приміщення. Завдяки цьому   садочок заощаджуватиме на опаленні майже 40% коштів. Загальна вартість робіт становить більше 800 тисяч гривень.
Великораковецький сільський голова Андрій Худа від громад села подякував народному депутату Івану Балозі, керівництву області за те, що проект вдалося реалізувати в короткий термін, і що головне якісно.  
Володимир Чубірко привітав всіх з гарною подією, яка по суті торкнулася кожної молодої сім»ї. Відтепер маленькі жителі Великого Раківця матимуть змогу навчатись у теплій, сучасній оселі, а батьки спокійно працювати. Це на сьогодні важливо «Де активна громада, там і є результат. Тому всі проекти рішень, програми, ініціативи, які стосуються покращення діяльності дитячих навчальних закладів краю,   депутатами підтримуються майже одноголосно.   Це вже другий садочок, який оновили разом з чехами на Іршавщині. І впевнений, що такі проекти будуть і в наступні роки», - запевнив керівник ради.

Прес-служба облради

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат