Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-21') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4200, 20

У Тереблі вже майже готові школа, садочок та житлові будинки

У вівторок, 1 жовтня, перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо відвідав будівництво житлового мікрорайону у селі Теребля, Тячівського району.

Про нацменшини обіцяють згадати при формуванні бюджету


Про це політик заявив під час брифінгу після виїзного засідання Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин.

В Україні триває вулична агітація проти російських валянок і матрьошок (ВІДЕО).

На заклик Громадянського руху “Відсіч” продемонструвати громадянську позицію та розпочати бойкот російських товарів у відповідь на низку відверто агресивних дій Російської Федерації щодо України відгукнулися мешканці багатьох українських міст.

ПРОХАННЯ ПРО ДОПОМОГУ!!! Допомога з пересадки кісткового мозку потрібна 6-річному ужгородцю

Діагноз – гострий гібридний лейкоз – родина Кереканичів із Ужгорода почула на початку вересня. Після тривалого лікування 6-річного Іванка, родина й не думала, що хвороба повернеться. Кістково-мозковий рецидив лікарі діагностували вдруге за короткий час життя дитини.

Кількість закарпатських дітей, які набувають статусу сиріт, зменшується

Така тенденція спостерігається з 2011 року, коли кількість дітей, які набули статусу дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування становила 459 дитини. У 2012   вже – 421 дитина,   протягом   9 місяців 2013 року – 293. Про це журналістам повідомила очільниця Служби у справах дітей Світлана Якімеліна.

В Ужгороді обговорять рівень відкритості місцевої влади

У вівторок, 1 жовтня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція представників ГМ ОПОРА в Закарпатській області, присвяченa презентації результатів Всеукраїнського вимірювання Індексу публічності місцевого самоврядування.

Про діалог влади і бізнесу на Перечинщині

Формат взаємин влади та бізнесу потрібно запровадити на регулярній основі та в режимі діалогу – влада має чути проблеми бізнесу, щоб зрозуміти, що можна зробити для покращення розвитку підприємництва, а суб’єкти підприємницької діяльності повинні працювати відповідно до норм чинного законодавства

Антимонопольний комітет у Закарпатті проводить розстеження щодо їдалень "Катрін" та "Айріс"

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи за виявленими ознаками порушення під час проведення процедури закупівлі послуг їдалень (послуг надання гарячого харчування) за державні кошти.

З 1 жовтня закарпатці зобов'язані їздити з ввікмненими фарами у денну пору

ДАІ Закарпаття нагадує, що з 1 жовтня на заміських дорогах транспортні засоби повинні рухатися з увімкненим світлом фар у денну пору доби.

Закарпатських перевізників притягнуть до відповідальності за несвоєчасну виплату зарплатні

У транспортній галузі Закарпаття виявлені порушення законодавства про працю України.

Щороку Угорщина надсилає 600 запитів на підтвердження страхового стажу

Заступник голови обласної адміністрації Михайло Попович зустрівся із гендиректором Центральної дирекції Національного пенсійного страхування Угорщини Йожефом Мейсарошем.

Питання пенсійного забезпечення   обговорили в Ужгороді

Заступник голови обласної адміністрації Михайло Попович зустрівся із гендиректором Центральної дирекції Національного пенсійного страхування Угорщини Йожефом Мейсарошем. Також на зустрічі були присутні заступник голови правління Пенсійного фонду України   Валентина Микитенко та начальник головного управління Пенсійного фонду України у   Закарпатській області Анастасія Пентек.

Прокуратура почала перевіряти закарпатські нічні клуби

Прокуратура міста Ужгорода   ініціювала проведення рейдів з відпрацювання розважальних закладів міста, адже за новим законодавством діти до 16 років не мають права перебувати у нічних закладах без батьків.

О. Вілкул: "Українська транспортна галузь - одна з найбільш відкритих сфер для інвестицій"

23 вересня. Олександр Вілкул відкрив в Києві 17-ий Міжнародний конгрес з колісних пар. Це одна з найвагоміших подій у світовій залізничній індустрії.

Антимонопольний комітет оштрафував бюро Ужгородської міськради на 9 тисяч гривень

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало КП «Архітектурно-планувальне бюро» Ужгородської міської ради на 9 тис. грн за зловживання монопольним становищем.

Витік нафти на Мукачівщині ліквідовано

Як повідомлялося раніше, 23 вересня 2013 року поблизу с. Руське, Мукачівського району в районі 291 км нафтопроводу “Броди – Держкордон” внаслідок несанкціонованого врізання в нафтопровід сталася аварійна ситуація, яка призвела до забруднення земельної ділянки нафтою.

У пожежах з початку року загинуло 28 людей

Поточний рік для закарпатських рятувальників охарактеризувався позитивною тенденцією зменшення кількості пожеж та загиблих на них людей. Так, на сьогодні (дані станом на 25 вересня) виникло 1300 пожеж проти 1551 у 2012 році. За цей період вогняна стихія забрала життя 28 людей. Це на 4 особи менше, ніж торік.

Закарпатці сплатили 19,5 млн. грн. акцизного податку

Акциз забезпечив в Закарпатській області майже 4% доходів зі сплачених усіх податків, зборів і платежів до держбюджету. Акцизний податок займає третє місце за податковими надходженнями до державного бюджету після податку на додану вартість та податку на прибуток.

3000 авто виготовить закарпатський "Єврокар" до кінця року (ФОТО)

19 вересня 2013 року о 16.30 на заводі «Єврокар» розпочали виробництво нової моделі SKODA Octavia третього покоління у кузові Combi. Новинка, лише кілька місяців тому презентована компанією SKODA, вже присутня і у лінійці провідного автовиробника України.

Міндоходів публічно відзвітує перед платниками податків

На початку наступного року Міністерство доходів і зборів України планує презентувати громадськості публічний звіт про результати своєї діяльності за підсумками 2013 року.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат