Carlsberg Ukraine вдосконалюється у напрямку бізнес-етики

admin 16.12.2014 14:22 СОЦІО

Відповідальний підхід до бізнесу є ключем до досягнення успіху для Carlsberg Group, саме тому компанії, що належать до неї, надають великого значення питанням бізнес-етики.

Восени 2014 року Carlsberg Group переглянула Політику з ділової етики, в якій відображено ключові принципи етичного ведення бізнесу. Дана глобальна ініціатива була впроваджена і в Україні.

Принципи політики, що стосуються платежів за спрощення формальностей, пожертвувань, прийняття подарунків або гостинців, а також питань конкурентного права було посилено. Так, наприклад, співробітникам компанії категорично заборонено приймати або здійснювати платежі за сприяння у вирішенні будь-яких бізнес-питань, переглянуто ліміти вартості подарунків від третіх осіб, деталізовано умови пожертвувань.

Детальніше з повним переліком правил і оновленою Політикою з етики бізнесу можна ознайомитися на сайті компанії Сarlsberg Ukraine за посиланням.

Для Carlsberg Ukraine як для компанії з європейськими принципами ведення бізнесу критично важливе дотримання всіх прийнятих політик і цінностей Групи. З цією метою компанія також звертається до своїх партнерів і підрядників, закликаючи їх розділити з нею дані стандарти.

Наталія Бондаренко, Віце-президент з правових питань і відносин з органами державної влади Carlsberg Ukraine: «Для Carlsberg Ukraine етичний підхід до бізнесу є запорукою довготривалої та успішної роботи. Тому ми звертаємо особливу увагу співробітників компанії на необхідність дотримання етичних стандартів Групи у своїй повсякденній роботі, адже від позитивного прикладу кожного залежить репутація компанії у світовому співтоваристві».

пиво Carlsberg

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат