Ситуація   на українсько-російському кордоні й у   зоні АТО 12 лютого  

admin 12.02.2015 13:42 СОЦІО

Учора о 17.30 російські найманці, використовуючи міномети, здійснили обстріл контрольного поста «Щастя», де несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Поблизу розірвалося 10 мін. Постраждалих немає.


Терористи продовжують проводити повітряну розвідку з використанням безпілотних літальних апаратів. В межах Луганської та Донецької областей зафіксували політ 7 БПЛА. По 2 безпілотники виявили поблизу н.п. Гарасимівка та Красна Талівка, ще 3 в районі н.п. Станично-Луганське, Новогродівка та місцевого пункту пропуску «Олександрівка».
Також на ділянці Котовського загону прикордонні наряди зафіксували політ 3 безпілотників.
Близько 15.00 прикордонний наряд спільно з військовослужбовцями ЗСУ під час рейду в районі н.п. Сартана поблизу однієї з покинутих будівель знайшли протипіхотну міну приведену в бойову дію. Також неподалік виявили 3 ящики з гранатами РКГ–3. Ділянку оточили до прибуття саперної групи. Проінформовано співробітників МВС та СБУ. Наразі встановлюються всі обставини.
У контрольному пункті «Лисичанськ» прикордонним нарядом затримано 2 громадян України, які прямували автобусами з території підконтрольної незаконними збройними формуваннями. Під час перевірки у них виявили ознаки підробки паспортних документів. Чоловіків передали співробітникам МВС.
У Харкові в залізничному пункті контролю прикордонники під час оформлення потягу «Москва – Кривий Ріг» виявили 2 громадян Росії. Молодики поводили себе досить агресивно та їхали без будь-яких речей. У ході перевірочних заходів охоронці кордону встановили, що ці громадяни прямували на територію Донецької області. Вони планували заробити грошей, взявши участь у збройному конфлікті на стороні незаконних терористичних формувань. Чоловікам заборонили в’їзд на територію України терміном на 3 роки та відправили у зворотному напрямку
Джерело: прес-центр Держприкордонслужби

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат