Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3920, 20

В ужгородця горів вагончик (ФОТО)

21 січня о 08:50 в Ужгороді по вул. Щедріна виникла пожежа у металевому будівельному вагончику місцевого мешканця. Отримавши сигнал про пожежу, вогнеборці 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини відразу ж виїхали за вказаною адресою.

Міндоходів закликає ужгородців вчасно прозвітуватися

ДПІ у м. Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області нагадує, що фізичні особи-підприємці, які є   платниками єдиного податку першої та другої групи повинні подати податкову декларацію платника єдиного податку протягом 60 календарних днів.

Кожен п'ятий українець хоче жити в авторитарній державі. Для чого рабу свобода?

(мовою оригіналу) Поддержка демократического устройства на Западе Украины составляет 77%. На Востоке – вдвое меньше (36%). Жить без демократии нравится в основном жителям Донбасса.

ЄС проведе переговори з Україною по реверсу газу зі Словаччини

(мовою оригіналу) Еврокомиссия (ЕК) проведет переговоры с Украиной по реверсу газа из Словакии на следующей неделе. Об этом сообщил на пресс-конференции в Брюсселе еврокомиссар по энергетике Гюнтер Эттингер, пишет ИТАР-ТАСС.

Чи зважиться Янукович одночасно ув'язнити 4-5 тисяч людей?

Сьогоднішня, і особливо вчорашня ніч показали, що міліція не готова воювати з тими, хто чинить супротив. При цьому Янукович боїться, що армія йому не допоможе

Піротехніки знешкодили черговий   підкаліберний снаряд калібру 120 мм  

20 січня в оперативно-рятувальну службу Закарпаття звернувся мешканець обласного центру, що проживає на вул. Горянській. Чоловік повідомив, що на власному обійсті під час проведення земляних робіт виявив підозрілий предмет, схожий на боєприпаси.

У Закарпатті затримали грузина й вилучили психотропи (ФОТО)

Грузина не пропустили до ЄС, а психотропи – в Україну.

80 силовиків госпіталізовані через опіки під час Євромайдану (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ)

МВД показало горящих силовиков: видео по ту сторону баррикад.

Прокуратура довела в судді зловживання ужгородських чиновників щодо землі

Прокуратура Ужгорода через суд довела, що Ужгородська міська рада надавала дозволи сервітутного користування земельними ділянками всупереч законодавству.

Ужгородців на семінарі навчатимуть психології і педагогіці (АНОНС)

В Ужгороді пройде науково-практичний семінар «Психолого-педагогічний супровід обдарованої особистості», організаторами якого виступають ДВНЗ Ужгородський національний університет та Інститут обдарованої дитини НАПН України.

Закарпатгаз заплатить своїм працівникам 4,5 млн. гривень

ПАТ «Закарпатгаз» направить на соціальні гарантії 4,5 млн. грн.

Через паління у ліжку загинула людина

Про небезпеку від паління не говорить, напевно, лише ледачий. Постійні нагадування Міністерства охорони здоров'я та підрозділів ДСНС України звучать звідусіль: засоби масової інформації, листівки, плакати, соціальна реклама. Проте, люди продовжують зловживати цією пагубною звичкою і далі. І якщо, за словами лікарів, цигарки вбивають повільно, то рятувальники знають напевно – необережність під час паління може коштувати людині життя.

Двоє київських туристів заблукали у Карпатах

Двоє киян через туман та сильний вітер заблукали на Драгобраті. Рятувальникам вдалося за кілька годин знайти туристів.

Закарпаття претендує на 400 мільйонів гривень на облаштування доріг біля кордонів (ФОТО)

На Закарпатті з візитом перебуває офіційна делегація Угорщини на чолі із Державним секретарем Уряду Угорщини з питань зовнішніх зв’язків Левенте Модьором. У п’ятницю, 17 січня, із закордонними гостями зустрілися в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо та народний депутат України Іван Бушко.

Закарпатці одержать подарунки за фото собак-безхатченків

В Ужгороді завершується благодійний фотоконкурс «Фотографії, зроблені серцем». Конкурс, що його оголосили ГО «Барбос» та портал «Зелене Закарпаття», тривав майже 2 місяці. За цей час на адресу організаторів надійшло близько 30 світлин, що зображають життя та емоції безпритульних тварин міста.

Комп’ютер одержать журналісти, які писатимуть хороші новини

Сьогодні, 20 січня, на Закарпатті День гарних новин. Такий проект запропонували втілити на практиці   Євген Бобров, екс-керівник Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородського міськвиконкому, нині керівник Творчого об’єднання «Маска»спільно з Ужгородським прес-клубом.

В Ужгороді СБУ і міліція   знищили наркотиків на суму 3,5 млн грн

Загальна сума спалених правоохоронцями наркотичних засобів за цінами «чорного» ринку складає три з половиною мільйони гривень.

11 дітей загинули у ДТП у Закарпатті

Минулого року у ДТП на Закарпатті потрапило 86 дітей, більшість з них пішоходи.

У Закарпатті на кордоні затримали двох невідомих, які назвали себе угорцями (ФОТО)

Правопорушникам не вдалось обійти прикордонний тепловізор.

Бюджетні установи краю грітимуться   за зниженими тарифами

У четвер, 16 січня, в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо взяв участь у всеукраїнській селекторній нараді під головуванням віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула. Учасники наради говорили про проходження опалювального сезону, розрахунки за спожиті енергоносії та перегляд тарифів на послуги теплопостачання.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат