Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3860, 20

У закарпатті формують загони Народної самооборони

Про це повідомив куратор закарпатської молодіжки УДАРу Денис Ман, який входить до складу Народної Ради Закарпаття.

У Закарпатті розповіли, якою буде митниця майбутнього

Про якісні зміни митних процедур та «митницю майбутнього» — розповів під час зустрічі з суб’єктами господарювання Закарпатської області 6 лютого Сергій Харченко, начальник Чопської митниці Міндоходів.

8,5 млн гривень відсудили податківці у закарпатців

У минулому році податковою міліцією Закарпаття до бюджетів мобілізовано майже 16 млн. грн.

Закарпатські податківці кажуть, що з політикою не дружать

"Ми – активні учасники життя держави, але були і залишаємось поза політикою", — на цьому вчора наголосив Василь Іванчо, начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області під час зустрічі із бізнес-спільнотою краю.  

Ігор Свищо під час прийому допомагав краянам у вирішенні проблем

Перший заступник голови обласної адміністрації Ігор Свищо зустрівся майже з двома десятками громадян. Більшість звернень, як і зазвичай, стосувалися надання матеріальної допомоги.

Школярам із Пилипця вручили перший паспорт

У Пилипецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулося урочисте вручення паспорта громадянина України учням, які досягли 16-річного віку. Захід організований директором навчального закладу Ольгою Палканіною за сприяння міграційної служби.

В ОДА можна ознайомитися із найкращими архітектурними проектами Закарпаття

Нещодавно тут розпочала роботу тематична постійно діюча виставка, на якій представлені найкращі зразки вже побудованих та поки що тільки спроектованих будівель.

Закарпатцям розказали як правильно виїхати на ПМЖ за кордон

Громадяни України, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, зобов'язані подати до органу доходів і зборів декларацію про майновий стан і доходи. Податкова декларація подається не пізніше 60 календарних днів, що передують виїзду.

12 тисяч гривень - збитки у закарпатця через пожежу у хліві

Вночі, п’ятого лютого вогнеборці Воловецького району поспішали у село Верб’яж. На приватному обійсті, що на вулиці Зарічна, 45-річного місцевого мешканця загорівся хлів.

Міндоходів радитиметься з закарпатцями щодо ЄСВ та ПДФО

Міндоходів запрошує громадськість долучитися до обговорення процесу об’єднання двох форм звітності в одну. Висловити свою думку можна взявши участь в анкетуванні яке проходить на веб-порталі Міністерства доходів і зборів.

Про що чиновники домовилося з бізнесом у Закарпатті

Проведено зустріч з бізнесом на Тячівщині.

Для журналістів оголошено конкурс з премією - 26 тисяч гривень

"Телекритика" оголосила конкурс журналістських матеріалів про громадське мовлення. На нього приймаються статті, теле- і радіосюжети, що були/будуть опубліковані з 1 січня по 31 березня 2014 року.

Міндоходів запроваджує єдину звітність з податку на доходи фізичних осіб і єдиного соціального внеск

Об'єднання звітності дозволить скоротити документообіг для підприємств та самозайнятих громадян, а також зменшить для них витрати часу на виконання процедур сплати податків, повідомили у прес-службі Міндоходів.

3000 тисячі гривень - середня зарплатня закарпатського лісівника

Минулоріч побудовано 57 км лісових доріг. Це у два рази більше ніж у 2012 році. Про це журналістам розповів головний лісівник Закарпаття Ігор Фізик.

В Ужгороді назвуть 50 найвпливовіших закарпатців

У середу, 5 лютого, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація проекту газети «Срібна земля ФЕСТ», яка вдруге за три роки визначала ТОП 50 найвпливовіших закарпатців. Підсумки опитування – у ФЕСТрейтингу «Перші особи Закарпаття 2013».

На Ужгородщині АЗС протягом 5 років не платила за землю

Ужгородською міжрайонною прокуратурою внесено до ЄДРД та розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість) відносно службових осіб одного з товариств.

В Ужгороді   Вахтанг Кіпіані   презентував видання   «Історичної правди

В Ужгородському прес-клубі головний редактор сайту «Історична правда» Вахтанг Кіпіані презентував офлайнові книжкові видання проекту. Йдеться про книги "Година папуги" Олександра Зінченка - про Катинь, "Чому Грузії вдалося" Лариси Буракової - про реформи, "Американська сага Лазаренка" Сергія Лещенка про корупцію і суд над Павлом Лазаренком.

Понад 55 тисяч людей отримали допомогу в пунктах обігріву, - О. Вілкул

За інформацією Гідрометцентру України, у Донецькій області ще до 8 лютого утримаються морози від -13 до -3, сила вітру від 0,5 до 3,4 м/с, без опадів. Під час робочої поїздки до Донецька Віце-прем’єр-міністр, Голова Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олександр Вілкул перевірив роботу пунктів обігріву в шахтарській столиці. Зокрема, провів робочу нараду щодо роботи соціальних патрулів та пунктів обігріву в одному з таких пунктів на вул. Артема.

Для жителів населених пунктів проведуть протипаводкові навчання

«У зв’язку з можливістю на самому початку весни різкого потепління, для забезпечення безпеки громадян, за наступні два тижні в регіонах мають бути створені оперативні штаби та мобільні групи для координації робіт з пропуску льодоходу, повені та весняних паводків. А також до 14 лютого – в регіонах мають бути проведені спільні навчання ДСНС, Держводагентства, Мінінфраструктури, Міненерговугілля, Мінрегіону, Мінпромполітики, Мінагрополітики, МВС та місцевих органів влади щодо дій у паводконебезпечний період», - сказав Віце-прем’єр-міністра Олександр Вілкул на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

СБУ запрошує закарпаток служити

Перевага надається кандидатам, які мають вищу освіту (за освітньо-кваліфікаційним рівнем підготовки «спеціаліст», «магістр»), володіють державною мовою та основними навичками роботи на ПЕОМ із відповідними програмними засобами.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат