Лист у редакцію: Чому неподалік "Юності" так брудно

admin 21.05.2015 11:51 СОЦІО

Читачка газети "РІО" надіслала нам на електронну скриньку листа із важливою проблемою. Йдеться про засміченість неподалік відпого спорткомплексу "Юність".

Спортивний комплекс ″Юність″, що розміщений у жвавому місці нашого Ужгорода, є центром спортивного життя Закарпаття, України, та   багатьох міст та містечок   зі   всього світу.   І не тільки.   В ″Юності″ декілька разів на рік відбуваються торгівельні виставки-продажі промислових, бакалійних продовольчих   товарів, лікарських засобів.
При цьому спортивна арена   оточена цілим рядом проблем. Перш за все це огороджена високим парканом ділянка між будинками універмагу ″Україна″ та фірмою ″Смерічка″.   Початок будівництва   торгівельно-розважального комплексу планувався ще в другому кварталі   2013 року з введенням в експлуатацію рівно за 3 роки. На сьогоднішній день нічого крім паркану та сміття за ним ніхто нічого   не бачить. Огорожа   сама по собі тай сміття за нею   псують тільки настрій, коли йдеш повз. А ось стан території біля цього паркану заважає, в першу чергу   постійним жителям, що мешкають у   будинках   на вул. Заньковецької, а також відвідувачам об’єкту громадського харчування ″Дракон″. Наш народ звик до всього, а тим більш до сміття та бруду під час опадів: дощів та танення снігу.
Спортивна арена, так званий спортивний комплекс ″Юність″, декілька раз на рік приймає   спортсменів своїх закарпатських, зі всієї України, а також з-за кордону. Відбуваються   обласні, республіканські, міжнародні змагання з художньої гімнастики, гандболу, інших видів спорту. Спортсмени йдуть до місця змагань або з вулиці Минайській, або від універмага ″Україна″ (з правого його боку) через калюжі, грязюку, ями, періодично наповнені брудною водою.   9 травня   2015 року у спорткомплексі відбувалася важлива для маленьких   дівчаток нашої країни республіканські змагання з художньої гімнастики   ″Сакура-фест″. Багатьом батькам, бабусям,   що прийшли   вболівати за своїх дітей, онуків,   було соромно вислуховувати від приїжджих про те, що у самому центрі   Європи   центр міста ″прикрашають″ доріжки, більш схожі на польові тропи, по яких без гумового взуття пройти вкрай важко. Дорослі почували себе винними за такі негаразди, на які одразу ж звертали увагу спортсмени та їх тренери, що приїхали з інших областей.
Мене хвилює   таке питання, чому   нікого не цікавить наше місто поза межами міськвиконкому та обласної державної адміністрації, поза тих вулиць та площ, де проїжджають кортежі з київськими та   іноземними делегаціями. Чому адміністрація спортивного комплексу   ″Юність″,   отримуючи гроші від оренди на влаштування виставок продажу різних товарів, спортивних змагань, не вкладає кошти у благоустрій свого зовнішнього оточення, а саме шляхів, по яких ці кошти ″йдуть″ до них?

                                                                                    За доручення мешканців м. Ужгорода                                                                                                   Пономарьова О.С.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат