Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3940, 20

На Закарпатті в органах доходів і зборів на обліку перебуває понад 87 тисяч суб’єктів господарювання

Станом на 1 січня 2014 року на обліку в Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області перебувало 20037 юридичних осіб та 67406 фізичних осіб-підприємців. Фахівці управління ІТ та обліку платників зазначають, що станом на 1 січня 2013 року на обліку перебувало 19565 юридичних та 67027 фізичних осіб – підприємців.

В Ужгороді судитимуть посадовців міськради через відміну шкільних канікул

Прокуратура міста Ужгорода підготувала позов до суду щодо визнання протиправною діяльність посадових осіб Ужгородської міської ради, при прийнятті рішення виконкому про відміну осінніх канікул.

Великодобронська сільська рада недоотримала 230 тис. грн.

Ужгородською міжрайонною прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем, якщо воно спричинило тяжкі наслідки) відносно службових осіб Великодобронської сільської ради. Проведення досудового розслідування доручено слідчому відділу Ужгородського РВ УМВС України.

На Виноградівщині через несправний димар ледь не згоріла літня кухня

14 січня о 20:49  до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у с. Ботар Виноградівського району горить літня кухня. Телефонував 49-річний власник будинку, який розпаливши піч, через деякий час виявив загорання.

Податок на прибуток: платити доведеться менше

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області повідомляє, що ставка податку на прибуток знижуватиметься поступово протягом трьох років. Це передбачено   Законом України від 19 грудня 2013 року № 713 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ставок окремих податків».

Виноградівське БТІ завищувало ціни на свої послуги

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало КП «Виноградівське районне бюро технічної інвентаризації» на 16 тис. грн за зловживання монопольним становищем на ринку послуг з реєстрації прав власності на нерухоме майно та пов’язаних з цим послуг з технічної інвентаризації.

Україна підписала зі Словаччиною угоду про реверс газу

Угода зі Словаччиною по реверсним поставкам газу підписана.
Про це журналістам повідомив міністр енергетики Едуард Ставицький.

У Виноградівському районі в ДТП одна людина загинула, ще троє опинилися у лікарні.

Сьогодні, 14 січня, близько о пів на дванадцяту годину, 26-річна водій автомобіля «Skoda Octavia» їдучи містом Виноградів, перетинаючи залізничний переїзд, не впоралася з керуванням та допустила зіткнення з автомобілем ВАЗ-2106,який рухався попереду.

Голосуємо за логотип заявки на Олімпіаду-2022

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка запрошує українців обрати логотип першої в історії української заявки на проведення зимової Олімпіади в 2022 році.

Міндоходів нагадує, що закарпатті для подачі ЄСВ мають менше тижня

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області нагадує, що останнім днем подання звітності з єдиного соціального внеску за грудень 2013 року є 20 січня 2014 року.

В Ужгороді обговорили, як зменшити черги на кордоні (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стала ситуація на українсько-словацькому кордоні.

В Іршаві вогнеборці врятували жінку з дитиною

13 січня о 03:05 до оперативно-рятувальної служби Іршавського району надійшло повідомлення про пожежу в квартирі двоповерхового житлового будинку. Загорання в квартирі виявила сусідка, що мешкає на другому поверсі, яка серед ночі прокинулася через відчуття диму. Жінка негайно заходилася викликати рятувальників.

Гірськолижні курорти Закарпаття порожніють через відсутність снігу

Натомість, власники туристичних комплексів у Карпатах, аби залучити туристів, знижують ціни на відпочинок. Тепла і безсніжна зима провалила лижний сезон в Карпатах. Туристи залишають гірські схили на курортах на Закарпатті та на Івано-Франківщині, де штучний сніг з гармат є хіба що на Буковелі.  

13, 5 тис. пачок сигарет знайшли... в кущах  

У минулі вихідні неподалік західних кордонів співробітники Держприкордонслужби виявили понад 13,5 тисяч пачок сигарет. Тютюнові випроби, скоріш за все, були підготовлені до переміщення по той бік кордону.

"Гривня може впасти у кілька разів. Настільки ж збідніє населення" - економіст

Економісти прогнозують на 2014-2015 роки нову хвилю економічної кризи в Україні. Директор компанії "МПП-косалтинг" Павло Мельник вважає, що вже є багато показників, які свідчать про кризові явища.

Міндоходів змінило облік та реєстрацію платників податків

Відтепер внесено зміни в частині отримання свідоцтв платника ПДВ та єдиного податку.

Закарпатці матимуть свій електронний кабінет

Новий онлайн-сервіс "Електронний кабінет платника податків" почав свою роботу на веб-сервері-порталі Міністерства доходів і зборів.

Міндоходів має свій інформаційно-довідковий ресурс

Розпочав роботу інформаційно-довідковий ресурс Міндоходів.

Міндоходів розробило нові форми реєстраційних документів

Міндоходів посилило захист електронної звітності.

Як включитися у робочий процес після відпустки (ІНФОГРАФІКА)

Кожному другому офісному працівнику відпустка зовсім не допомагає працювати краще. Після відпочинку складно адаптуватися до робочого режиму, включатися в процес. Зробити це допомагають нові та цікаві робочі задачі, спілкування зі співробітниками і думки про зарплату.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат