Як дружина Віктора Орбана рятується від поганого настрою?

admin 01.04.2015 11:52 СОЦІО

19 березня Берегово відвідала дружина прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, Посол доброї волі Угорської екуменічної служби допомоги Аніко Левої.


Разом з директором Угорської екуменічної служби допомоги Ласлом Лехелем презентувала гуманітарну місію для України та Закарпаття зокрема
Журналістам газети "Берегово" вдалося взяти інтерв'ю у першої леді Угорщини. Пропонуємо уривок з цієї розмови:

– Знаєте, Хемінгуей говорив, що людині в житті потрібно знайти рівновагу між егоїзмом і самовіддачею. У вас із цим як?
– Гадаю, хто занадто егоїстичний – той залишається сам, хто віддає себе понад міру – того часто використовують.

– Усе ж у вас є ця рівновага?
– Велика сім’я дає велику силу. Правда, й чималу зайнятість, але багато радості. Велика родина потребує і значної енергії. Але це окупається сторицею. Як уже говорила, дуже люблю свою роботу, вона приносить мені радість і тому віддаюся їй сповна. Та знаходжу час і для себе, для відпочинку. Радо відвідую різні вистави, концерти, оперу. А ще я затятий книголюб. Удома, коли всі засинають, сідаю в любиме крісло й читаю. Колекціоную книжки, завжди купую щось новеньке. Сподіваюся, що на мене чекає довга і спокійна старість, тоді хоча б частину із придбаного осилю (усміхається).



– Що може вас роздратувати?
– Лінь, безпорадність, діяльна дурість.

– А що робите, коли вас роздратують?
– Бігаю. Щоранку. Це мої ліки від роздратування. Але під час бігу добре й думається. Перевірено ще в студентські роки під час підготовки до іспитів – бігла і в голові «прокручувала» все вивчене. Спрацьовувало. Тепер під час ранкової пробіжки планую свій розпорядок на день.

– Незабаром Великдень. Як готуєтеся до нього?
– Це свято завжди було одним з найулюбленіших у нашій родині, як і в кожній іншій сім’ї. Мама пекла цілий короб різної смакоти, і частенько більша половина зникала ще до настання урочистої миті. Я теж полюбляю поратись на кухні. Готую переважно з того, що вирощую сама за допомогою дітей, причому за біометодами, на власному городі. До Пасхи, безумовно, теж постараюсь здивувати родину чимось оригінальним, маю на увазі з печива. От уже тепер думаю над цим… Користуючись нагодою, хотіла б побажати всім закарпатцям, жителям України насамперед мирного неба, спокою, затишку в родинах, веселих і радісних Великодніх свят, достатку й віри у краще. Хай береже вас Господь!

Довідка. Аніко Левої народилася поблизу м. Солнок (Угорщина) в багатодітній родині. За фахом – юрист. З 1990 року працює в Міжнародній службі порятунку дітей, з 1998-го – Посол доброї волі Угорської екуменічної служби допомоги. Голова редколегії гастрономічного журналу, автор книги «З вікна кухні». Виховує п’ятьох дітей. Старша народилася в 1989-му, найменша – 2004 році. З Віктором Орбаном одружилися в 1986-му.

Beregovo.Today

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат