Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3760, 20

Підготовка до весняно-польових робіт на Закарпатті проходить у плановому порядку

У четвер, 6 березня, на виконання рішень селекторного засідання Кабінету Міністрів України відбулася нарада з керівниками підрозділів агропромислового комплексу краю. За дорученням голови Закарпатської ОДА Валерія Лунченка   нараду провів тимчасово виконуючий обов’язки заступника голови обласної держадміністрації Михайло Попович. Головне питання, яке розглядалося, - стан підготовки та проведення комплексу весняно-польових робіт у 2014 році.

Змінився порядок реєстрації новонароджених (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Головне управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області повідомляє, що відтепер батькам не потрібно окремо реєструвати  місце проживання новонароджених дітей.

Закарпаття за січень-лютий заробило на алкоголі понад 5 млн 200 тисяч гривень

Така кількість коштів надійшла до бюджету тільки за січень-лютий 2014 року.

Голова Закарпатської ОДА ознайомився з соціально-економічним станом області


У середу, 5 березня 2014 року, голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко провів робочу нараду з керівниками обласних структурних підрозділів держадміністрації в заслухав інформацію про стан справ в основних сферах життєдіяльності краю.

У Закарпатті стартує тиждень грошей

В Україні з 10 березня 2014 року стартує Всесвітній тиждень грошей.

В Ужгороді презентували твір про Підкарпатську Русь (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі презентували історичний   роман закарпатського письменника Володимира Фединишинця «Бранці лісу».

2,2 закарпатців зізналися про свої доходи та майно

Органи Міндоходів прийняли від закарпатців понад 2,2 тисячі декларацій. Саме така кількість громадян подала інформацію про майно і доходи, отримані у 2013 році.

Словаччина погодилася на реверс газу в Україну

Уряд Словаччини дав згоду на реверсні поставки газу Україні, яка має продовжити курс на енергетичну незалежність від Росії шляхом реверсних поставок газу з Європи, і ЄС готовий їй у цьому допомогти.

Головний лікар ужгородської лікарні розказав усі деталі поранення в.о. мера Ужгорода

Як повідомив головний лікар центральної   міської клінічної м. Ужгорода Іван Курах, вчора ввечері о 21.04 йому зателефонував Віктор Щадей, який повідомив, що його «вкололи чимось гострим у поясницю».

Сьогодні в Україні закінчується реєстрація на ЗНО

Сьогодні в Україні закінчується реєстрація на Зовнішнє незалежне оцінювання. Цього року ЗНО розпочнеться 3 червня тестуванням з іноземної мови.

Центральна дитяча бібліотека долучилася до акції "Голуби миру"

По всій області проголошена акція «Голуби миру», яка полягає в тому, що кожна дитина, не залежно від національності та віросповідання , власними руками виготовляє символічного голуба. Не залишилась осторонь і Ужгородська центральна дитяча бібліотека. Користувачі вирізали з білого паперу голубів, і на кожному написати своє побажання : «Ми за мир в Україні!», «Я не хочу війни!», «Збережіть мир в Україні!» і т.д. Листа з голубами було відправлено в м.Київ на адресу посольства Російської Федерації в Україні.

У Берегово рятувальники звільняли автошлях від поваленого дерева


03 березня о 08:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Пушкіна в м. Берегово, на проїжджу частину автошляху впало дерево.

Екс-губернатор Ледида вірить, що новий губернатор Закарпаття Лунченко впорається (ТЕКСТ ВІТАННЯ)

Вітання Олександра Ледиди   Валерію Лунченку з нагоди призначення його головою Закарпатської ОДА.

У мобілізованих закарпатців є ризик узагалі втратити роботу (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

У захисників Батьківщини менше прав, ніж у злочинців. Чи буде робота у тих, хто йде захищати Батьківщину?

Надра збагатили Закарпаття на 5 мільйонів гривень

Таку суму за січень-лютий поточного року внесли платники ресурсних і рентних платежів до зведеного бюджету області. В Закарпатській області плату за користування надрами сплатили 271 користувачів природних ресурсів.

Рятувальники просять закарпатців не спалювати траву (ФОТО)

З приходом теплої пори року у пожежних підрозділів Закарпатської області роботи менше не стає.

На Закарпатті своєчасно виплачуються зарплати, пенсії, соціальні допомоги

Сьогодні, 3 березня в облраді відбувся брифінг. У ньому взяли участь голова облради Іван Балога, начальник головного управління Державної казначейської служби України у Закарпатській області Іван Шоля, директор департаменту фінансів ОДА Петро Лазар, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасія Пентек, директор департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОДА Віктор Мацола.

Мешканці Чопа будуть патрулювати місто разом з правоохоронцями


У місті відбулася нарада міського голови із представниками правоохоронних органів, військових та прикордонних частин, що розташовані в місті. Головне питання, яке піднімалося під час зустрічі – це ситуація в країні та співпраця силовиків із владою та громадою міста в цей напружений час.

Українським патріотам —із Орловської обл. Росії

Здравствуйте! В связи с последними событиями в Крыму,который преступное руководство России не оставляет планы аннексировать путём вооружённой агрессии под предлогом "защиты" русскоязычного населения полуострова,я написал стихотворение,которое хочу предложить вашему вниманию. Дай вам Бог твёрдости духа и сил выдержать очередное испытание в своей истории! Слава Украине!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат