Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3680, 20

Значна частина податків і зборів має залишатися у місцевих бюджетах

Олександр Вілкул , віце -прем'єр з питань регіонального розвитку , інфраструктури та житлово -комунального господарства в 2012-2014 роках , виступив за децентралізацію податкової системи .

У Закарпатській ОДА обговорили   заходи з недопущення африканської чуми свиней у свиногосподарствах к


Сьогодні, 27 березня, в Закарпатській облдержадміністрації під головуванням заступника голови ОДА Михайла Поповича відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії області, на якому йшлося про епізоотичну ситуацію африканської чуми свиней на території Закарпаття.

В Ужгороді пішохідною зоною ганяла іномарка

Під колесами цього «БМВ» на угорських номерах ледь не опинився   випадковий пішохід, а водій поїхав просто на пішохідний міст, що й викликало обурення очевидців пригоди.

Закарпатьська митниця стягнула 1 мільйон 300 тисяч гривень

Закарпатські митники: викрито порушень митних правил на понад 1 млн. 300 тис. гривень.

Оплата адмінпослуг при отриманні закордонного паспорта в компетенції Генпрокуратури



Прокуратура Закарпатської області поінформувала Генеральну прокуратуру України про встановлені в ході перевірки факти неузгодженості норм чинного законодавства, щодо розмірів та порядку оплати коштів за надання адміністративних послуг, оскільки вирішення вказаних питань належить до компетенції Генеральної прокуратури України.

У Криму пенсіонери штурмують відділення «Кримпошти», щоб забрати свою пенсію

Кримським пенсіонерам доводиться годинами чекати в чергах, щоб за списками забрати власну пенсію, люди зневірені та розчаровані.

Поради для населення, як діяти у випадку хімічної небезпеки

Аварії на підприємствах, транспорті та продуктопроводах можуть супроводжуватися викидом (виливом) в атмосферу і на прилеглу територію сильнодіючих отруйних речовин, таких як хлор, аміак, синильна кислота, фосген, сірчаний ангідрид та інші.

На канікулах Мукачівські ЮІРівці побували в садочках із виступами

Уроки дорожньої безпеки, що проводяться у навчальних закладах Мукачівщини, традиційно стали невід’ємною частиною профілактичної роботи працівників ДАІ Мукачева. Але без уваги не можна залишати і найменших учасників дорожнього руху – вихованців дитячих садочків.

На Закарпатті бажання змін об’єднали працівників ДАІ і громадськість

Сьогодні, за «круглим столом» у місті Ужгород зустрілися ті організації, які діють під різними назвами, різними методами але з однією ціллю – зменшити кількість смертей на дорогах та створити правоохоронну систему (у даному випадку службу ДАІ) у Закарпатській області такою, якою могла би пишатися Україна.

Кримчанам готові допомогти у підрозділах міграційної служби Закарпаття

У зв’язку із останніми подіями в Автономній Республіці Крим значна кількість українських громадян змушені залишити півострів та переїхати до материкової частини України.

Виноградівські рятувальники спільно з сільською громадою навчали населення правилам безпеки життя

Аби запобігти пожежам  в період весняно-літнього пожежонебезпечного періоду та попередити загорання у житловому секторі 25 березня працівники оперативно-рятувальної служби Виноградівського району спільно з представниками сільської ради та правоохоронцями в селі Дюла провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектора.

Губернатор Закарпаття Лунченко пропонує зробити чистим довкілля

У 2014-му, як і у минулі роки, Закарпаття долучилося до всеукраїнської акції з благоустрою населених пунктів. Отож, у нашому регіоні і надалі триватимуть роботи з упорядкування та прибирання територій.

Міндоходів нагадало ужгородцям про зручність власного електронного кабінету

ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області звертає увагу платників податків про зручність та переваги електронних сервісів Міндоходів.

Умови, за яких кредитуватимуть закарпатців

У четвер, 27 березня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання в рамках проекту Фінансового клубу, започаткованого у прес-клубі минулого року.

PKO Bank Polski у 2013 році досягнув рівня у 3,2 мільярда злотих

Фінансові результати групи PKO Bank Polski за 2013 рік: під знаком експансії та динамічного розвитку бізнесу.

Прокуратура розслідує, чому мешканці Нового району Ужгорода одержали сумнівні квитанції

Сумнівні квитанції, які надходили ужгородцям, кваліфіковано як шахрайство і розпочато досудове розслідування.

У закарпатської родини горів будинок

Рахівський район: через дитячі пустощі горів житловий будинок.

В Закарпатській ОДА обговорили цінову ситуацію на споживчому ринку краю


Сьогодні, 25 березня, в Закарпатській ОДА під головуванням заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулася робоча нарада щодо цінової ситуації на продовольчому ринку області.

Першого квітня закінчується перший етап конкурсу «Очима дитини про бюджет країни»

В Україні триває конкурс дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни», покликаний виховувати культуру сумлінного платника податків, зборів та платежів у школярів та ознайомити їх з професією фахівця податкової та митної справи.

Благодійна   акція   «МИ ХОЧЕМО ДОПОМОГТИ СТУДЕНТУ, А ТИ?»

Ужгородським міським центром соціальних служб для сім’ї дітей та молоді та Закарпатським регіональним центром соціально-трудової реабілітації та професійної орієнтації інвалідів «Вибір», буде проводитись   благодійна акція по збору коштів на лікування Сергія Дудкеєва. Акція триватиме протягом двох тижнів з 26.03.2014 по 10.04.2014р.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат