Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3600, 20

Анатолій Гриценко в студії Шустер-live

Анатолій Гриценко: на 21:10 11 квітня мене запросили в студію до Савіка Шустера. Разом з іншими кандидатами в президенти: Ольга Богомолець, Сергій Тігіпко, Олег Тягнибок. Теми: ситуація на Сході, об'єднання країни.

Рятувальники розповіли закарпатцям про історію сірників

Всім нам відомий такий винахід людства як сірники. За даними енциклопедичного словника, сірники – це палички, переважно осикові, з головками, що мають у своєму складі запалювальну речовину й енергетичний окислювач.

Більше половини українців незадоволені життям

62,5% опитаних українців в цілому не задоволені своїм життям. Про це свідчать результати опитування Research&Branding Group.

Хакери радять терміново всім поміняти паролі на пошті і у соцмережах

Виявлено найбільшу загрозу безпеці приватної інформації в мережі. Час змінювати паролі.

Для потреб Держприкордонслужби небайдужі громадяни перерахували майже 2,6 мільйонів гривень


Державна прикордонна служба України висловлює слова вдячності небайдужим громадянам, які продовжують активно підтримувати охоронців кордону. Прикордонникам постійно надходять слова підтримки від колишніх   прикордонників та небайдужих громадян, в тому числі й тих, які перебувають за кордоном.

Не багато не мало – з 67 тисяч перевіряли 21 платника

В Закарпатській області в Головному управлінні Міндоходів краю зареєстровано 67,4 тис. платників суб’єктів господарювання фізичних осіб.

Міська влада просить ужгородців розміщати у себе кримчан

В Ужгороді діє штаб з питань тимчасового розміщення сімей військовослужбовців та біженців з території Автономної Республіки Крим та м. Севастополь. ПРо це повідомляє Ужгородська міська рада.

До закарпатських малюків з сиренами приїхала пожежжна машина (ФОТО, ВІДЕО)

Дати нові знання підростаючому поколінню та поглибити вже існуючі, ось покликання Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності, які зараз проходять на Закарпатті.

Прокуратура змусила освітян виділити 35 тисяч грн на страхування закарпатських вчителів та дітей

Лише після втручання прокуратури застраховано понад 2 300 дітей та вчителів Тячівського району, які їздять шкільними автобусами.

Колишній віце-прем’єр проти податків на депозити у банку

- Для розвитку економіки повинна бути забезпечена стабільність національної валюти та функціонування банківської системи. Споживче кредитування та кредитування бізнесу має йти за ставкою не більше 4-7% на рік. А кредити на житло - під 3% річних строком на 20 років. Також ми принципово проти податків на депозити в банках, - сказав Олександр Вілкул, один з керівників Партії регіонів, віце-прем'єр в 2012-2014 рр..

Микиту призначили керівником філармонії

9 квітня, у великому залі Закарпатської обласної філармонії відбулися збори працівників трудового колективу.

В Ужгороді заблокують "Закарпаттяобленерго"

У четвер, 10 квітня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція ужгородських підприємців, які мають претензії до роботи ПАТ «Закарпаттяобленерго».

206 росіян торік стали громадянами України


З 7 квітня цього року на виконання відповідної постанови Кабінету Міністрів України   Держприкордонслужба розпочала здійснювати  перевірку виконання громадянами Російської Федерації  вимог щодо термінів перебування в Україні.

Найгірше за "комуналку"   платять   на Свалявщині й у Мукачеві

За січень–лютий 2014 року нарахування за житлово-комунальні послуги склали в Закарпатській області 130,4 млн.грн. Населенням області сплачено 135,8 млн.грн., включаючи погашення боргів попередніх періодів.

У Закарпатті відновлять автомобільний перехід (ФОТО)

На Закарпатті відновлюватимуть зруйнований автомобільний перехід через р. Тиса.

Податкова нагадала ужгородцям про податок за оренду нерухомості

Орендодавець самостійно нараховує та сплачує податок до бюджету протягом 40 календарних днів після останнього дня такого звітного кварталу.

Прокуратура взялася за сміттєзвалища Ужгородщини

Прокуратура вимагає ліквідувати несанкціоновані сміттєзвалища.

Автомобілі "швидкої", пожежні машини та снігоприбиральну техніку одержить Закарпаття (ФОТО)

У вівторок, 8 квітня, голова Закарпатської облдержадміністрації з робочим візитом відвідав Румунію.

Сплата податку – питання внутрішнього патріотизму

Таку думку озвучив сьогодні Ярослав Шафарь, депутат Ужгородської міськради, активіст обласного Євромайдану, під час акції «День відкритого декларування» в Центрі обслуговування платників ДПІ м. Ужгорода.

Новопризначений заступник Закарпатської ОДА Рівіс провів прийом


У вівторок, 8 квітня, в адмінбудівлі Закарпатської ОДА відбувся перший особистий прийом громадян заступником голови облдержадміністрації Михайлом Рівісом. Відтак, з різними проблемними питаннями на прийому у посадовця побувало 37 закарпатців.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат