Чому злочинці насміхаються із закарпатської міліції

admin 23.07.2015 10:27 СОЦІО

Після того, як колишній керівник обласного управління МВС Сергій Шаранич покинув регіон та приступив до виконання обов’язків у столиці, кримінальні елементи на Закарпатті вийшли з-під контролю та розгорнули в регіоні активну діяльність.


Так, одним із найпомітніших нині є правосекторівець Богдан Пилипів (на фото). Той самий, що минулого року холоднокровно підстрелив прямісінько в центрі Ужгорода одного із місцевих міліціонерів та влаштував п’яний дебош під дверима обласного управління СБУ.

«А хто взагалі зараз пам’ятає про цього хлопця? Я його бачив, він до цього часу ледве ходить», — розповідає речник Закарпатського УМВС Олег Подебрій на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

І нині цей же кримінальник, людина, яка назавжди покалічила молодого правоохоронця, починає судитися з міліцією ж через ніби то вкрадені від нього речі, котрі насправді є речовими доказами у відкритій проти нього кримінальній справі. Чи не абсурд? Але наш суд, який, як відомо, чи не найгуманніший у всьому світі, підігрує бандитові і йде у нього на повідку.

Вочевидь, біографії із скандальним звільненням із митниці через хабарі, заняття контрабандою, продаж крадених картин та грабунок маєтку Віктора Медведчука і розстріл міліціонера в центрі міста не робить громадянина України злочинцем і дає йому всі ті ж права, що й законослухняним українцям.

Залишається тільки здогадуватися, які ще кримінальні авторитети почнуть вилазити на поверхню та знущатися над Закарпатцями, поки в регіоні панує подібний безлад та беззаконня.

http://groza-news.com.ua/?p=1729

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат