Анатолій Гриценко, лідер партії "Громадянська позиція" проти повернення техогляду автотранспорта

admin 11.09.2015 11:25 СОЦІО

Анатолій Гриценко: "Як відомо, останнім часом повідомляється про плани Уряду знову запровадити обов'язковий техогляд для приватного автотранспорту. Категорично проти!"

Як відомо, останнім часом повідомляється про плани Уряду знову запровадити обов'язковий техогляд для приватного автотранспорту. Категорично проти!

Скасування техогляду, будучи тоді депутатом, я ініціював у 2009 році, тоді цю ідею в Уряді не підтримував ніхто, у т.ч. помаранчеві міністри МВС типу Юрія Луценка.

Розказували казки, мовляв, гори трупів будуть на дорогах, розвалиться система ДАІ, отримаємо десятки тисяч безробітних... Лобісти техогляду що завгодно видумували, аби лише залишити корупційну схему обсягом мінімум $100 млн щорічно і знущання над мільйонами водіїв, які купували оті пусті папірці на лобове скло. При тому вони, в МВС, добре знали, що в структурі ДТП лише 3% – від технічної несправності транспорту, решта – пияцтво, безбашенне водіння, перевищення швидкості, погані дороги...

Врешті-решт у 2011 році моя пропозиція була реалізована і техогляд було скасовано...командою Януковича. Ми всі з Вами, водії, зітхнули з полегшенням. І от тепер, якщо вірити УП,

Уряд Яценюка хоче знову повернути той злощасний техогляд. Нібито на вимогу європейців. Неприпустимо! І ніяка Європа нам тут не указ. Треба, значить, проводьте, шановні урядовці, з Європою переговори, пояснюйте, переконуйте – але такого кроку назад, до корупції та знущання над людьми, ви допустити не повинні!

http://blogs.pravda.com.ua/authors/grytsenko

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат