В Мукачеві на позачерговій сесії планують внести зміни до бюджету

admin 07.01.2016 14:37 СОЦІО

Напередодні позачергової сесії Мукачівської міськради, яка відбудеться 12 січня проходить обговорення проектів рішення в депутатських комісіях.


Днями вже засідали комісії з питань охорони здоров’я, з питань освіти та культури, Сьогодні засідали комісії з питань комунальної власності та земельних відносин, з питань законності, регламенту, депутатської етики, оборонної роботи та надзвичайних ситуацій.
Депутати вивчали проекти рішень, якими передбачається прийняття міських програм - розвитку позашкільної освіти, підтримки комунального закладу «Соціальна аптека» , створення електронної системи обліку пацієнтів, впровадження електронних протоколів лікування та оцінки якості роботи медичних працівників закладів охорони здоров’я. Серед важливих рішень – зміни до бюджету міста на 2016 рік, створення Будинку Національних спільнот. Його планують облаштувати в колишньому Будинку вчителя. З відповідною пропозицією до міськради звернулися представники шести культурно-національних товариств міста. Його планують передати на баланс управління культури. Це буде майно для спільного використання, в першу чергу для всіх національно-культурних товариств.
Тут вони матимуть можливість і проводити фестивалі, збори, конференції. Відділу культури виконавчого комітету Мукачівської міської ради планують доручити розробити положення "Про Будинок Національних спільнот", а також провести комплекс заходів по організації використання приміщень з функціональним призначенням – конференц-зал, організації прийому громадян громадськими організаціями, проведення зборів, тощо. Графік функціонування пропонується узгоджувати з виконавчим комітетом Мукачівської міської ради.
Також депутати розглянули проект рішення про прийняття з державної власності у комунальну власність територіальної громади м. Мукачево та затвердження акту прийому - передачі цілісного майнового комплексу Державного закладу "Вузлова лікарня ст. Мукачево ДТГО "Львівська залізниця".
Також депутати планують прийняти на сесії звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів та Закарпатської обласної державної адміністрації з питання фінансування професійно-технічних училищ міста.

Мукачівська міськрада

admin

Коментарі :


08.01.2016 22:43 прораб

кіть лим побзирати кілько отмито грошенят з бюджету міста на занедбаний аеродром, новостворену поліцію, похабний ремонт садиків і шкіл при гільтайчуку , а за ремонт дому офіцерів уже і не говориться, бо там кражі зашкалюють у рази, то пару десятків людей мали сидіти


08.01.2016 17:39 дед

завтра делыцы из мукачевской мерии придумають еще какие то программы помощи Барве, Щодня, или в виде премий молодому меру, а почему бы и нет, на сессии вносят хаготовки, котоорые принимают одноголосно и на ура. Внедряются законные схемы коррупцыии старой власти мукачева.


07.01.2016 23:20 Анжела

Дійсно задають питання по МДУ.Цей закритий клуб треба закрити чи зробити якійсь відомчий.Наприклад-охорони навк.середовища та лісу.Таки цинічні взятки які там процвітають мабуть ні де не має.Сопливі доценти знущаються над дітьми.Пак і на них буде біда. Як вони виконають план вступної компанії 2016р.Шкода достойних викладачів які дійсно мають досвід та повагу до студента.


07.01.2016 23:19 дерибан по мукачівськи

терміново внести зміни у міський бюджет в частині виділення незаконно 1200 млн.грн для місцевого університету на потреби гуртожитку.Чому гроші місцевих платників податків мають транжирити на забаганки ректора, яка саме і вчиняла підкуп, тиск, фалсифікацію із студентами на останніх виборах, які проживають у цих гуртожитках задля "чесної перемоги" її ректора, як кандидата в депутати міськоради. Керівник вишу, який переступив поріг моралі, є порушником виборчого законодавства, вуз в якому проквітає хабарництво, корупція, залякування та безчинство, не має права бути депутатом, який втілює свої підля і підступні плани, використовуючи свій статус!


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат