Начальник Закарпатської митниці провів зустріч із закарпатськими учасниками АТО

admin 24.12.2015 08:44 СОЦІО

У приміщенні Закарпатської митниці ДФС відбулася зустріч керівника відомства з представниками громадських організацій та учасниками бойових дій АТО Закарпатської області.


Зокрема, в зустрічі взяли участь Володимир Колесніков – начальник Закарпатської митниці ДФС, Микола Миньо – голова Закарпатського громадського об’єднання Спілка учасників бойових дій «Побратими України», Михайло Куцкір – голова Закарпатського обласного осередку Всеукраїнського громадського об’єднання «Ніхто крім нас», Роман Трубін – голова правління Спілки учасників бойових дій «Побратими України» з міста Сваляви, а також Микола Марчишак – представник Спілки учасників бойових дій «Побратими України» з міста Ужгорода.

– Сьогодні, як ніколи, інтереси України понад усе. Ми повинні вгамувати пристрасті, приборкати будь-які прояви порушення законодавства і продемонструвати, що ми не піддаємось на провокації: «всепропало» та «зрада», а чітко виконуємо свою роботу, і сподіваюсь на вашу підтримку в цьому питанні, – з такими словами звернувся Володимир Колесніков до представників громадських організацій.

За словами очільника митниці, митні пункти пропуску в Закарпатській області це своєрідні ворота України до країн Європейського Союзу.

– Наша держава і українське суспільство, – переконаний Володимир Колесніков, – прагне стати достойною частиною цивілізованого світу, тому дії по наведенню порядку мають бути відповідними. Боротися із контрабандою та порушенням митних правил мають, згідно із чинним законодавством, відповідні органи. Крім того, в кожного громадянина є можливість повідомити про факти порушень митного законодавства і, повірте, якщо буде факт, реагування буде оперативним та результативним.

Учасники зустрічі дійшли згоди, що наразі надважливо йти обраною дорогою в напрямку європейського суспільства, не зупинятися на половині дороги, спільно працювати на благо України та українського народу, а дискусії та непорозуміння вирішувати в законний спосіб з відповідними аргументами та фактами, - пише відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

http://zaholovok.com.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат