Голова Рахівської РДА залякує учасників акцій протесту, посилаючись на Москаля

admin 03.03.2016 09:45 СОЦІО

Акція протесту проти директора ДП «Рахівське лісове господарство» Володимира Приступи і двох лісничих завершилася погрозами та переслідуваннями мітингувальників.


Нагадаємо, люди виступили проти монополії підприємства, керівництво якого, використовуючи службове становище, віддавало всі види робіт одному підряднику, навіть не розглядаючи можливості співпраці з іншими. Крім цієї відверто корупційної схеми, директора ДП звинувачують у вивезені дерева за межі області.
Після акції протесту 26 лютого тими рахівчанами, які висловилися проти такої політики підприємства, зацікавилися правоохоронці та високопосадовці. Зокрема, погрози посипалися особисто від голови Рахівської РДА Павла Басараби, – стверджують протестувальники.
Павло Васильович, кажуть вони, для тиску на людей відкрито використовує ім’я "губернатора" Геннадія Москаля: переконує, що переслідувати їх наказав особисто очільник області. Невідомо, чи знає сам Геннадій Москаль, що від його імені в районі відбувається протиправна діяльність "лісової мафії".

7dniv.info

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат