Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3160, 20

День незалежності в Ужгороді зустрінуть парадом вишиванок

День Незалежності України в Ужгороді пропонують відзначити патріотично, та провести грандіозний марш вишиванок.

Поведінка переселенців із Донбасу на Закарпатті бажає кращого

Останнім часом на дорогах Мукачівщини та Свалявщини все частіше стали з’являтися завтомобілі із донецькими державними номерними знаками.

В Україні створюють Службу фінансових розслідувань

Представники бізнесу Закарпаття, разом з колегами з Волинської, Івано-Франківської, Тернопільської та Львівської областей відвідали кущовий семінар у Львові, присвячений питанню створення Служби фінансових розслідувань України.

Військовий комісаріат інформує щодо третьої хвилі мобілізації

Днями представниками прес-групи Закарпатського ОВК було проведено ряд заходів, спрямованих на зменшення напруги серед мешканців Закарпатської області, пов’язаних з розповсюдженням чуток з метою дестабілізації ситуації в краї.

В Ужгороді можна подати документи для навчання у словацькому виші

В Ужгороді відкрито представництво Центрально-європейського університету (м.Скаліца, Словаччина). Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив ректор Федір Ващук

Державна фіксальна служба шукає працівників

Рада з кадрових питань Державної фіскальної служби України розпочинає прийом документів від кандидатів, які мають намір та бажання зайняти посади начальників головних управлінь та митниць в областях, м. Києві ДФС.

Понад 120 тон гуманітарної допомоги надійшло східнякам від фонду «Українська перспектива»

За два місяці в лікарні, військові шпиталі та табори біженців Фондом доставлено понад 120 тонн гуманітарних вантажів — медикаментів, продуктів харчування, обладнання. Допомогу отримали десятки тисяч людей.

Пільги з ПДВ на постачання деревини більше не буде

В Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області інформують щодо скасування пільги зі звільнення від оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання деревини. Скасування стосується товарних позицій 4401, 4403, 4404 згідно з УКТ ЗЕД. Це передбачено Законом України від 31 липня 2014 року №1621-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України». Зміни набули чинності з 3 серпня поточного року.

На Закарпатті створили серію соціальних роликів «Не продавай себе!»

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація серії соціальних роликів, спрямованих на привернення уваги закарпатців до проблеми торгівлі людьми, створених в рамках   проекту ЗГЖО «Веста» « Інформаційна кампанія   «Не продавай себе!», який реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Міндоходів бореться із зарплатою "в конвертах"

Податок на доходи фізичних осіб – основне джерело наповнення місцевих бюджетів. Цей податок відраховується із заробітної плати кожного працюючого. Берегівська ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області спільно з райдержадміністрацією постійно проводять заходи для запобігання порушень законодавства при виплаті заробітної плати.

“Спеціально” для російських ЗМІ дослідили, скільки в Закарпатті “нацистів” – результат вражає

Успішність реалізації державної політики у сфері міжнаціональних відносин напряму залежить від підтримки постійного діалогу влади з суб’єктами етнічних   процесів та взаємного діалогу їх між собою.

Закарпатські революціонери виявилися колаборантами

Про це заявляє на своїй сторінці у мережі Фейсбук громадський діяч Іван Данацко (орфографія і стилістика автора):

Закарпатці платитимуть 1, 5-відсотковий загальнодержавний "військовий" збір

Із 3 серпня до 1 січня 2015 року введено новий загальнодержавний збір – «військовий». Це передбачено Законом України від 31 липня 2014 року № 1621-VII "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України".

В Закарпатті від сплати податків, зборів і митних платежів надійшло майже 2 млрд. 156 млн. грн.

Протягом січня-липня 2014 року до Зведеного бюджету області   платниками краю сплачено 2 млрд. 155 млн. 590 тис. грн. податкових та митних платежів.

Закарпатський «Правозахист» пише про укрожурналістів та неофашистську владу

Днями до кореспондента "Про Захід" звернулися мешканці Ужгорода з прохання звернути увагу на "антидержавницьку" та підривну діяльність одного з закарпатських видань.

Ужгородський альпінарій прибиратимуть під час суботника

ГО "Крок" цієї суботи організовуватиме черговий суботник у місті Ужгород.

Чому приходять повістки з військкоматів українцям без досвіду служби?

Согласно закону Украины “О частичной мобилизации” не будут призваны граждане, которые не имели опыта армейской службы или не работали до этого в силовых структурах.

Прокуратура вбачає у рішенні Ужгородського міськвиконкому ознаки порушення закону

На виконання конституційної функції та покладених Законом України «Про прокуратуру» завдань прокуратурою міста постійно вживаються заходи представницького характеру для захисту інтересів громадян та держави.

Вчора в Берегові знову перекривали дорогу

Вчора, 4 серпня, жінки району «Чігосуг» (Чопівка) Берегова блокували тамтешній пішохідний перехід автодороги, що з’єднує Берегово та Мукачево, в знак протесту проти часткової мобілізації.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат