Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3060, 20

Адвокат і журналіст представить свою восьму книгу в Ужгороді

Сьогодні, 3 вересня, на прохання «Європейського медіа-центру» запрошуємо на презентацію нової книги відомого адвоката, письменниці та журналістки Нінель Масяк.

Міндоходів дало час закарпатцям до 1 жовтня

Прозвітувати про контрольовані операції необхідно до 1 жовтня.

Як ужгородська гімназія стартувала у новому навчальному році (ВІДЕО)

Пропонуємо відео з 1-го Дзвінка в ужгородській гімназії. Йдеться про 133 "першокласників".

Щодня тисячі волонтерів закуповують в АТО засоби захисту і медикаменти

Волонтерський центр разом із ПриватБанком запустили волонтерський відділ забезпечення армії.

До 1 жовтня українці можуть передавати телефони бійцям у зону АТО

ПриватБанк і PEOPLEnet продовжують акцію по забезпеченню бійців в зоні АТО безкоштовним зв'язком.

Мукачівці сплатили 700 тисяч гривень податку для армії

Станом на 1 вересня 2014 року платниками податків, які перебувають на обліку в Мукачівській ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області, сплачено до бюджету 698,8 тис. грн. військового збору.

Троє закарпатців отримали довічні стипендії від Президента

Бонці Андрію Андрійовичу, Данко Ганні Михайлівні та Деяку Юрію Михайловичу призначили довічні державні іменні стипендії українцям, які зазнали переслідувань за правозахисну діяльність.

По всьому Закарпаттю світла не буде (графік)

Як повідомляє ПАТ "Закарпаттяобленерго" найближчим часом будуть виконуватися роботи з обслуговування електричних мереж, спрямовані на підвищення надійності електропостачання та покращення якості обслуговування споживачів.

Ужгородці продаватимуть свої книги, а гроші підуть армії (АНОНС)

3–4 вересня, з 10.00 до 16.00, у приміщенні ректорату Ужгородського національного університету (пл. Народна, 3) відбудеться благодійний книжковий ярмарок

Школяр загинув у ДТП у Закарпатській області

Водій мікроавтобуса «Мерседес Спрінтер» допустив зіткнення з скутеристом, внаслідок чого школяр помер на місці трагедії.

Такого бажання всидіти у кріслі, як у Гелетея, історія Європи ще не бачила - МЗС Росії

Цікаво дізнатися, як російське зовнішньополітичне відомство відреагувало на слова українського міністра оборони Гелетея про завершення АТО.

Закарпаття вишиють на карті України

3-4 вересня в Ужгороді відбудеться культурно-мистецька акція "Україна - разом!". У програмі - народне вишивання Закарпатської області на карті України. Усі охочі зможуть не лише вишити частинку Батьківщини, а й стати учасниками національного рекорду.

Закарпатців запрошують на службу до батальйонів територіальної оборони

На території Закарпатської області триває доукомплектування батальйону територіальної оборони, який виконуватиме завдання щодо охорони та оборони об’єктів і комунікацій на території Закарпатської області.

Поляки подарували закарпатським МНСникам форму і спорядження

В рамках Міжнародної зустрічі міст-побратимів м. Перечин та м. Глогова Малопольського (Польща), яка відбулася за участі міського голови м. Перечин Мирослави Гуранич та голови м. Глогова, комендантом стражів-пожежників Гміни Глогова Малопольського Маріаном Бак українській стороні передали пожежний одяг та спорядження для рятувальників ДПРЧ- 1 м. Перечин.

Закарпатців попереджають про відкючення електрики, як у 90-ті

Міністерство енергетики та вугільної промисловості направило обласним енергопостачальним компаніям повідомлення про можливе тимчасове припинення електропостачання населення, як це було в 90-х роках, у зв'язку з виникненням дефіциту потужностей в об'єднаній енергосистемі України.

В УжНУ розпочинають розробку нової стратегії вишу (ВІДЕО)

Про підсумки роботи УжНУ у 2013-2014 навчальному році, а також плани вишу на наступний рік, який розпочнеться за кілька днів, говорили 29 серпня під час урочистого розширеного засідання Вченої ради з участю всіх охочих.

Фото з дтп у Закарпатті, в якій стикнулися два автобуси

Вчора, 31 серпня на трасі Київ-Чоп, неподалік села Ганьковиця Свалявського району сталася ДТП, у якій загинули двоє людей. Подаємо фото від Управління ДСНС у Закарпатській області.

2,4 тисячі газових лічильників на Закарпатті виявилися несправними

ПАТ «Закарпатгаз» безкоштовно повірило понад 22 тисячі газових лічильників

2 людей загинули, 9 - госпіталізовані через ДТП у Закарпатті

Вчора, 31 серпня на трасі Київ-Чоп, неподалік села Ганьковиця Свалявського району сталася ДТП.   За попередніми даними, зіткнулись два мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат