Олександр Солонтай: Дурниці від Верховної Ради

admin 01.11.2016 17:33 СОЦІО

Дурниці від ВР. Замість продовжити реформу парламенту через зміни в регламент, порядок роботи, проведення комітетів, реформування недоторканності, прийняття відкритих списків на виборах тощо, горе-депутати починають відкочувати назад навіть свої дрібні успіхи, а саме підвищення зарплат

Дурниці від Верховної Ради. Замість продовжити реформу парламенту через зміни в регламент, порядок роботи, проведення комітетів, реформування недоторканності, прийняття відкритих списків на виборах тощо, горе-депутати починають відкочувати назад навіть свої дрібні успіхи, а саме підвищення зарплат. Замість рухатися вперед знову роблять крок назад.

Це навіть не патреналізм та соціалізм, а все хитріше.

Смотрящі від олігархів в парламенті, для яких особисто зарплата взагалі не має значення, хочуть не допустити зростання офіційного доходу іншим депутатам. Це для того, щоб вони або брали конверти або жили на копійки та щодня відчували власну фінансову несамодостатність. Бо олігархам фінансово незалежні депутати не потрібні.

А як привід використовується скандал з е-деклараціями. Після оприлюднених складів готівки, колекцій годинників та приватних церков, змучені злиднями виборці привітають не тільки зменшення, але й взагалі ліквідацію депутатських зарплат або й ліквідацію парламентаризму. Звісно не думаючи про подальші наслідки. Емоції та маніпуляції, замість розвитку!

Фейсбук

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат