Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2740, 20

У Європарламенті відкрилася виставка про репресованих угорців Закарпаття

2 грудня у Європейському парламенті в Брюсселі відкрилася виставка під назвою "Malenkij робот". Вона присвячена угорцям Закарпаття, репресованих у сталінські часи в табори ГУЛАГу.

ДФС нагадує закарпатцям про оновлені сертифікати електронного документообігу

Починаючи з 1 грудня 2014 року для забезпечення безперешкодного обміну документами з ДФС потрібно використовувати оновлені сертифікати ДФС.

5 престижних нагород отримала компанія Carlsberg Ukraine

Carlsberg Ukraine другий рік поспіль визнано «найефективнішим рекламодавцем року», а бренди компанії отримали п'ять нагород у різних категоріях найбільшої премії в Україні в галузі маркетингових комунікацій Effie Awards.

Користувач ЖЖ: Закарпаття – доказ штучності війни на Донбасі

Враження мешканця Донбасу від відвідин угорських сіл Закарпаття

Пластикових карток невдовзі не стане, закарпатці перейдуть на послуги "цифрового банку" (ФОТО, ВІДЕО

Уже через декілька років на фінансовому ринку можуть зникнути пластикові картки, а успішні банки з продавців послуг перетворяться на інтеграторів фінансових можливостей для клієнтів.

В Ужгороді обговорять, яким буде майбутній сайт міста

У п'ятницю, 5 грудня, об 11.00 в Ужгородській РДА відбудеться робоча зустріч щодо проекту "Discover Uzhhorod", представники якого у майбутньому створять сайт Ужгорода, аудіогід та віртуальний тур.  

Ужгородців закликають звітувати в електронній формі

Міська податкова нагадуює, що подання податкової звітності в електронній формі – один із важливих напрямів поліпшення процесу обслуговування платників. Така форма звітування є дуже зручною і свідчить про сучасний рівень взаємодії з контролюючими органами.

У Мукачівській РДА також шукають бомбу

Як повідомляє мукачівська волонтерка Людмила Бандурчак, повідомлення про замінування отримали і щодо Мукачівської РДА.

311 мільйонів мають виділити на оновлення закарпатських доріг

На Закарпатті розроблено регіональну програму з ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування на 2015 – 2018 роки.

Закарпатців запрошують вчитися в Університет митної справи та фінансів

6 грудня в Університеті митної справи та фінансів відбудеться «День абітурієнта».

Області України мають свої власні монети (ФОТО)

Національний банк України, продовжуючи серію «Області Ураїни», уводить з 25 листопада 2014 року пам’ятні монети номіналом 5 гривень:

ПАТ «Закарпаттяобленерго»: Можливі відключення споживачів від електроенергії

На прохання обласних телеканалів сьогодні, 1 грудня 2014 року, генеральний директор ПАТ «Закарпаттяобленерго» Віктор Володимирович Петров прокоментував ситуацію з можливими обмеженнями в енергоспоживанні. Пропонуємо вашій увазі це бліц-інтерв’ю.

Міндоходів розказало, які зміни чекають закарпатців від сьогодні

Фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатській області звертають увагу платників ПДВ на те, що з 1 грудня вступають в дію такі зміни у порядку заповнення реєстрі виданих та отриманих податкових накладних.

В Ужгороді біля спорткомплексу згоріла квартира

У неділю, 30 листопада, по вулиці Швабській в Ужгороді - біля "Сільпо" та спорткомплексу "Динамо цілком згоріла квартира на верхньому поверсі.

Закарпатська медицина працює з церквою, аби протидіяти епідемії СНІДу

Можна стверджувати, що благоприємна епідемічна ситуація з ВІЛ-інфекції/СНІДу в області   має місце в тому числі і завдяки впровадженню новітніх профілактичних програм.

Яценюк гальмує малий прикордонний рух з Румунією для мешканців 4 районів Закарпаття

2 жовтня 2014 року прем’єр-міністри України і Румунії - Арсеній Яценюк та Віктор Понта підписали угоду про малий прикордонний рух між країнами.

Російську журналістку затролили у соцмережах через "побиття"

Українські користувачі соцмереж відповіли зливою жартів на істерику російських ЗМІ щодо "побиття" журналістки каналу LifeNews.

6800 гривень штрафу заплатить закарпатець за імітацію цигарки для дітей

Сьогодні торговельні прилавки, як на території Закарпатської області, так і всієї країни загалом, насичені широким асортиментом товарів для дітей.

Сьогодні закарпатці зобов’язані сплатити ПДВ

Термін сплати з податку на додану вартість за жовтень 2014 року припадає на 30 листопада для платників з базовим податковим (звітним) місячним періодом.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат