Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2680, 20

5,5 млн грн перерахувало Мукачево військогового збору

З початку запровадження військового збору від платників податків, які перебувають на обліку в Мукачівській ОДПІ, до Державного бюджету надійшло 5 млн 523 тис. грн цього платежу, зокрема, в листопаді – 1 млн 712 тис. грн.

Скільки грошей зібрав Червоний Хрест у Закарпатті

Товариством Червоного Хреста України в краї успішно пройшла   благодійна акція «Милосердя», метою якої було привернути увагу суспільства до проблем людей похилого віку, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян та найбільш соцільно незахищених верств населення.

Кожен другий бізнесмен скаржиться на 2014 рік

47% опитаних роботодавців сказали, що це був найскладніший рік за останні 4-5 років, четверта частина (26%) кажуть, що рік складний, але не складніший за попередні.

У Закарпатті зараз мешкають понад 3000 переселенців зі Сходу (ФОТО)

25 грудня відбулося засідання Міжвідомчого координаційного штабу і відеоконференція з регіональними штабами щодо соціального забезпечення громадян, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО.

Рахівщина сплатила понад 1 млн 665 тис. грн військового збору

Така сума коштів вже надійшла від жителів Рахівського району на потреби української армії. Сплату розпочато 3 серпня 2014 року, коли набрав чинності Закон України №1621-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України» від 31 липня 2014 року. Цей Закон вніс до головного податкового документа країни нове поняття – військовий збір.

Модернізація й енергоощадність навчальних закладів Закарпаття – дієві інвестиції в освіту

Про підсумки проведеної роботи в освітній галузі щодо покращення матеріально-технічної бази загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, створення належних умов для здобуття якісної освіти, розповів директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА Михайло Мотильчак.

Проблема закарпатської медицини: несвоєчасна діагностика та відсутність сімейних лікарів (ВІДЕО)

Остання медична колегія цього року була присвячена проблемним питанням діагностики та лікування онкологічних та ендокринологічних захворювань.

Пенсіонери Закарпаття виплати отримають вчасно

Громадяни пенсійного віку - це та ланка населення, яка потребує особливої уваги та захисту з боку держави. Як повідомила перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Тетяна Король,   станом на 1 грудня п.р. в краї перебувало 282,2 тис. пенсіонерів та   9,8 тис. пенсіонерів силових структур. За 11 місяців нинішнього року призначено 12 322 пенсії.

Закарпатські сільгоспвиробники нарощують своє виробництво


Як розповів заступник директора департаменту агропромислового розвитку Закарпатської ОДА Юрій Лесьо, станом на грудень п.р. всіма категоріями господарств краю утримується 149,7 тис. голів великої рогатої худоби, що становить 99,9 % у порівнянні з відповідним періодом минулого року. Зокрема, 103,2 тис. голів корів (99,3 %), 385,5 тис. голів свиней (102,6 %), 197,8 тис. голів овець та кіз (98,2 %), 4455,9 тис. голів птиці (104,1 %).

Анатолій Гриценко: "У країні лишилися два успішні підприємці — Порошенко і Коломойський"

Колишній народний депутат Анатолій ­Гриценко: ”Прем’єр Черчилль під час війни займався формуванням коаліції й обороною Великобританії. А в цей час міністри його уряду писали бюджет.

Закарпатці, які вчаться у Польщі, передали допомогу в АТО (ФОТО)

“Разом ми – сильні. І ми переможемо!”, — під таким гаслом 16 —17 грудняу Вищій Школі Туризму і Екології (WSTiE) в Сухій Безкидській, в Польщі пройшла акція на підтримку українських вояків, які захищають кордони на сході України.

Ужгород залишиться без дитячої хірургії?

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, головною темою якої стала ситуація з відділенням дитячої хірургії в Ужгороді. Ще минулого року відділення закрили, а хворим дітям «вділили пару ліжок» у дорослій хірургії. Обіцяли перевести у нове приміщення. Цього не сталося.

З початку грудня в Закарпатті надійшло понад 6 млн грн військового збору

В управлінні доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Закарпатській області інформують, що оперативні показники надходження військового збору станом на 23 грудня 2014 року становлять 6 млн 238 тис. грн.

Справа №475. Голодомор 1932-1933 як злочин геноциду

22 грудня ц.р. Управління СБУ в Закарпатскій області передало у фонди Закарпатської обласної наукової біліотеки ім. Ф.Потушняка колективну монографію та збірник документів та матеріалів кримінальної справи №475, присвячених трагедії українського народу — Голодомору-геноциду 1932-1933 років в Україні.

Слабка Україна нікому не потрібна, сильна потрібна всім

Опозиційний блок буде підтримувати сильну професійну високооплачувану армію, але голосувати за НАТО, скасування позаблокового статусу ми не будемо. Про це заявив народний депутат Олександр Вілкул на засіданні Верховної Ради 23 грудня.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Як ужгородські санти ходили у дитячу лікарню

Нещодавно, традиційно ужгородські Миколайчики пройшлися центром Ужгорода.

Нацбанк випустив монету із козою (ФОТО)

Національний банк України, продовжуючи серію “Східний календар”, 10 грудня 2014 року увів в обіг пам’ятну монету “Рік Кози” номіналом 5 гривень, присвячену року Кози, одній із тварин східного календаря, який засновано на дванадцятирічному циклі Юпітера – найбільшої планети Сонячної системи.

На Закарпатті закликають заощаджувати електроенергію та вже вимикають   освітлення адмінбудівель

В Закарпатській ОДА вживають заходи, спрямовані на економію електроенергії. Для того, аби мінімізувати ризики аварійних відімкнень електроенергії (котрі вже застосовуються в інших регіонах України), в ОДА рекомендують місцевій владі та службам заощаджувати, але передовсім там, де це мінімально шкодитиме комфорту закарпатців: наприклад, вимкнути нічне освітлення адмінбудівель та скоротити освітлення вуличної реклами та вітрин.

Педагоги, інженери та гуманітарії найчастіше працюють не за спеціальністю

Тільки 36% українських працівників трудяться за обраною спеціальністю, у той час як 44% були вимушені змінити професію.

Закарпатські школярі зібрали 7 тисяч гривень для АТО (ФОТО)

Діти активно долучилися до благодійної акції. Організували спеціальні ярмарки хендмейду та випічки, а також зібрали 7 великих подарунків до новорічно-різдвяних свят для своїх однолітків, які наразі живуть на Сході.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат