Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2720, 20

На Закарпатті відбудеться вишкіл з тактичної медицини «Знати, щоб врятувати!»

ГО Медичний загін спецпризначення «Білі Берети» (представник в області – Ерік Глеба) ініціює проведення на Закарпатті вишколу з тактичної медицини.

Вдовам Дмитра Георгієва та Юрія Білоброва вручили ордени

Сьогодні, у четвер, 11 грудня, голова Закарпатської ОДА виконав водночас почесну і сумну місію. Вручив   державні відзнаки удовам двох закарпатських військових. Згідно з Указом Президента України, наші Герої посмертно удостоєні орденами імені Богдана Хмельницького (ІІІ ступеню). Нагороди капітанам Дмитру Георгієву і Юрію Білоброву отримали пані Марина і Валентина.

Закарпатці отримали понад 72 тис. адмінпослуг у сфері земельних відносин 

З початку 2014 року землевпорядна служба Закарпатської області надала мешканцям регіону 72,6 тис. адміністративних послуг у сфері земельних відносин, з яких 49,2 тис. (67,8%) – на безоплатній основі. Про це повідомило Головне управління Держземагентства в області.

На Закарпатті підсумували результати   проекту «Карпатський   туристичний шлях »

Сьогодні відбулася фінальна конференція у рамках транскордонного проекту «Карпатський туристичний шлях 2», яку   фінансували   в рамках програми транскордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013рр.

Визначено   обласні премії у галузі літератури і мистецтва   за 2014 рік

Сьогодні, 10 грудня відбулося засідання обласного комітету з   присудження обласних премій у галузі літератури і мистецтва за 2014 рік

На Закарпатті стартує кампанія з відмови від інтернатів

У   Тячеві,   на базі інтернату «Парасолька» відбулася презентація Всеукраїнської кампанії «Відкриваємо двері дітям». Кампанія впроваджується в 12 країнах Європи і спрямована на повну відмову від інтернатів з переходом до системи виховання дітей у сімейному середовищі. Також відбулася робоча зустріч експертів з питання деінституалізації в Закарпатській області в рамках Всеукраїнської кампанії «Відкриваємо двері дітям».

Опозиційний блок виступає за звільнення Савченко і пропонує обмін заручниками

- Опозиційний блок, займаючи послідовну позицію виключно мирного врегулювання кризи і закінчення війни, буде підтримувати Постанова Верховної Ради про звернення до Держдуми і Президенту РФ з питання звільнення Надії Савченко.

На реалізацію програми “Турбота” на 2015 рік передбачається понад 17 млн грн

Проект рішення про програму “Турбота” щодо посилення соціального захисту громадян на 2015 рік планується розглянути на вже наступній сесії Закарпатської облради.

Муніципальна поліція буде боротися з тими, хто смітить


Днями до Департаменту муніципальної поліції звернулася жителька одного з багатоповерхових будинків, що на вулиці Лінтура щодо незаконного засмічення території навколо сміттєвих контейнерів. Жінка стала свідком типової ситуації: чоловік з багажника власної автівки викинув будівельно-ремонтні відходи.

Чому ми витрачаємо всю зарплату раніше, ніж отримаємо наступну

Хто скільки витрачає, і як врятувати зарплату від розтрат, - читайте у статті.

На вихідні горіли лазні

Перше повідомлення про загорання в лазні на приватному обійсті місцевого 39-річного мешканця, що в селі Кам’яниця Ужгородського району, надійшло в оперативно-рятувальну службу Закарпаття 7 грудня о 18:30.

На болото в Закарпатті повернулися вода та бобри

Впродовж 2012-2014 років національний природний парк «Зачарований край» разом із Всесвітнім фондом природи WWF успішно реалізували проект з відновлення болота «Чорне багно», розташованого на схилах гори Бужора у Закарпатті.

Закарпатські вогнеборці врятували кішку

5 грудня у Виноградові на одному з дерев знаходилася кішка, яка не могла самостійно спуститися донизу.

Кому дозволено не сплачувати податок на час відпустки

«Спрощенці» можуть йти у відпустку й не сплачувати податок.

В УжНУ стартувала акція "акція «Подаруй дитині усмішку на Миколая»

Благодійну акцію до Миколая розпочали стоматологи УжНУ.

На Мукачівщині надійшло понад 467 мільйонів гривень ЄСВ

За інформацією управління оподаткування фізичних осіб Мукачівської ОДПІ, з початку року платники міста Мукачева та Мукачівського району сплатили понад 467 млн 340 тис. грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Закарпатців просять зменшити споживання електроенергії  

У зв’язку з критичним зниженням рівня запасу палива на теплових електростанціях, аварійним відключенням енергоблоків на Запорізській АЕС та з метою запобігання порушення режиму роботи об’єднаної електричної системи України, просимо зменшити споживання електричної енергії у години пікового навантаження, в період доби з 8 до 11 та з 16 до 21 години.

За землю в місцеві бюджети Перечинщини сплатила 3 млн грн

За 11 місяців 2014 року суб’єктами господарювання району, які підпадають під дію статті 269 Податкового кодексу України як власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі на території району, сплачена плата за землю перевищила 2,8 млн грн. Це на 500 тис. грн більше у порівняні зі звітним періодом 2013 року.

Російський рубль і гривня через війну стали найслабшими валютами світу (таблиця)

За темпами девальвації цього року російський рубль поступається лише гривні.

В Ужгороді до Міжнародного дня інвалідів пройшли спортивні змагання

В Ужгороді, в спорткомплексі «Юність» відбулося урочисте відкриття змагань серед спортсменів-інвалідів з нагоди Всесвітнього дня інвалідів. Всього на змагання прибуло 300 учасників. На відкритті побував й перший заступник голови обласної ради Михайло Попович та заступник голови ОДА Михайло Рівіс.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат