Мер Андріїв кинув оком на Театральну

14.02.2019 19:15 СОЦІО

Ужгородська міськрада вирішила реконструювати Театральну площу і тишком-нишком провести якісь заочні дистанційні так звані "громадські слухання", повідомляють у групі ФБ Save Uzhhorod.

Розуміємо нестримне бажання міського голови впарити місту чергові 6 тисяч м2 мощення з улюбленого граніту, однак дотримуйтесь, будь ласка, хоча б законодавства, не кажучи вже про якісь фахові речі.

По-перше, реконструкцію площі повинен був зробити власник комплексу "Корона" за власні кошти відповідно до умов договору продажі об'єкту. Тому зараз або кошти платників податків хочуть використати на те, що вже оплачено і закладено в занижену вартість продажі "Корони". Або те, що залишилось від "Корони", вже повернули у власність міста, а ми про це нічого не знаємо.

По-друге, є певна процедура громадських слухань, передбачена постановою Камбіну з Порядком проведення громадських слухань. Де дата, час та місце проведення громадських слухань та інше?

По-третє, опублікуйте, будь ласка, весь проект реконструкції площі з кошторисом, а не оцю каляку-маляку (на фото), яка апріорі не може бути предметом обговорення.

Лінк на "громадські слухання".

Save Uzhhorod

Коментарі :


15.02.2019 06:45 володимир

зовсім згоден з автором статті - Забрати "Корону" продати через аукціон а за ці гроші робити реконструкцію площі. І друге доробіть те що вже почали Петефі , Шумну, Капушанську , Кірпи та ще багато чого початого і непочатого , вулиць на яких неможливо не проїхати не пройти.А не те на чому можуть "заробити" .


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат