Лісівники проводять рейди з виявлення незаконних рубок на Закарпатті (ВІДЕО)

11.02.2019 14:07 СОЦІО

Працівники державної лісової охорони посилену увагу приділяють не тільки лісовідтворенню, а й збереженню лісу від незаконних рубок. З цією метою вони регулярно проводять рейди лісовими масивами. Відтак, днями працівники відділу охорони і захисту лісу та внутрішнього аудиту ЗОУЛМГ разом із пресою провели черговий рейд лісовими масивами Закарпаття.

Такі рейди проводяться з метою запобігання порушень у лісових масивах, а також контроль за додержанням вимог лісового та природоохоронного законодавства України. Рейдові бригади з числа лісової охорони створені в кожному держлісгоспі а також у системі ЗОУЛМГ.

Цього разу патрулювання лісових угідь проводилось на території Перечинського, Свалявського та Воловецького держлісгоспів. Під час планового заходу, на території лісових масивів, лісова охорона в праві зупиняти вантажівки з лісопродукцією для перевірки документів на предмет їх законності.

Враховуючи наявність у гірській частині значного шару снігу, проводити роботи у лісфонді практично неможливо. Ймовірно саме тому, за результатами рейду, лісопорушників виявити не вдалось.

Прес-служба ЗОУЛМГ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат