Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 2060, 20

Балога визнав, що сина в мери йому всадити не вийде, але спроб він не полишає

«Влада уклала союз з Медведчуком, щоби не дати нам перемогти на Закарпатті. А за таке самодурство їм доведеться розраховуватися інтересами держави десь на переговорах у Мінську» - пише (точніше за нього пишуть – ред.) у Фейсбук Віктор Балога.

В ужгородських дітей з вулиці Бестужева нова "дражнилка": "Чубірка — від бублика дірка"

Яка дивна фраза на цьому фото: "Змінити рідне місто на краще". Ви щось зрозуміли? Аналізуємо: 1. Від чиєго імені це речення   сформульовано? 2. І хіба цей "хтось", який на вибори пре як "БМП, що бруду не боїться", цим набором слів хоча б щось комусь обіцяє?! Очевидно, що на 100% — "ні". Лише вслухайтеся: "ЗМІНИТИ місто на краще". Суцільна локшина на вуха.  

Понад 88 тисяч послуг отримали закарпатці від ДФС

Протягом січня-вересня 2015 року органами ДФС у Закарпатській області надано 88 500 адміністративних послуг, з них у ЦОП – 75 200.

У Закарпатті проходить екологічно-мистецький пленер “Green life”

З 14 до 23 жовтня у містечку Шаян проходить соціальний арт-пленер «GREEN LIFE».

Сьогодні в Ужгороді вшанують нескорених (АНОНС+АФІША)

15 жовтня, у рамках святкування Дня Захисника України відбудеться святковий вечір під назвою «ВШАНОВУЄМО НЕСКОРЕНИХ».

Двох молодих хлопців із Закарпаття підірвало на Сході України (ОФІЦІЙНО)

У Станиці Луганській на розтяжці підірвалися двоє бійців 128-ї бригади. У середу (14.10) під вечір на околиці Станиці Луганської двоє українських військовослужбовців віком 21 і 24 роки підірвалися на розтяжці.

Ужгородець Джміль за 10 днів пробіжить   450 км заради дітей зі шкіл-інтернатів та дитбудинків

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Дмитра Джміля, ужгородського бігуна, який вже вкотре намагатиметься привернути увагу суспільства до проблем дітей-сиріт.

Якою може бути нова площа навколо кафедрального собору в Ужгороді (ПРЕЗЕНТАЦІЯ)

В Ужгороді запланували проведення презентації площі європейського зразка, за проектом, що ініційований Мукачівською греко-католицькою єпархією та інститутом післядипломної освіти. Йдеться про площу навколо Греко-католицького кафедрального собору в Ужгороді.  

Усі деталі мандрівного фестивалю кіно у Закарпатті (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів XII-го мандрівного фестивалю документального кіно про права людини DOCUDAYS UA, який стартує в Ужгороді 16 жовтня і триватиме до 5 листопада.

Хто з закарпатців може одержати соціальну пільгу?

Податкова соціальна пільга надається в розмірі, що дорівнює 50 відсотків розміру прожиткового мінімуму для працездатної особи.

До 14 жовтня закарпатці мають отримати запрошення на вибори

Дільничні виборчі комісії отримали попередні списки виборців, з якими можна ознайомитися за місцем свого голосування.

Роз’яснення, чому закарпатці одержали у жовтні більшу пенсію

Про перерахунки пенсій поінформувала   начальник головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасія Пентек.

У Закарпатті починається мандрівний фестиваль кіно (АФІША)

XII мандрівний фестиваль документального кіно про права людини DOCUDAYS UA стартує в Ужгороді 16 жовтня, о 18:30 у Виставковому центрі “ILKO” (вул. Кошицька, 28).

Активісти презентували перспективу ландшафтного парку “Перемога” (ПЕРЕЛІК+ФОТО)

10 жовтня активні громадяни ініціативи #Кірпічка розпочали процес стратегічного планування щодо майбутньої перспективи ландшафтного парку «Перемога». Адже маємо сформулювати сучасне бачення розвитку території на 8,2 га зеленої зони, спираючись на минуле, розуміючи сучасні потреби та з поглядом у майбутнє.

Податкова роз’яснила щодо оплати оренди нерухомого майна

Про це йдеться у прес-релізі відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Закарпаття: “Великий” куратор доґаздувався

У минулому номері нашого видання в статті «Хто обкрадає мукачівців?» ми подали інформаційний запит Павла Федаки, кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 69, у якому він просив Мукачівського міського голову – Золтана Ленд’єла надати інформацію, що стосувалася Мукачівського аеродрому:

«Тайну вечерю» в МДУ організував ЄЦ

Сайт "Новини Закарпаття": В коментарях однієї з наших публікацій з’явилась цікава інформація, щодо керівництва Мукачівського університету та наближаючихся виборів, і ми вирішили звернути Вашу увагу на це

Закарпатський викладач отримав нагороду від Президента

До дня працівника освіти Президент підписав Указ про відзначення освітян державними нагородами України. Серед нагороджених є і закарпатець

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат