На Тячівщині жінка народила дитину в автомобілі швидкої - це були шості пологи 25-річної породіллі

21.10.2022 21:52 СОЦІО

Пологи «на колесах» одні з найскладніших і непередбачуваних. Особливо, якщо вони відбуваються надзвичайно швидко. В такі хвилини життя породіллі і немовляти повністю залежать від досвіду та професіоналізму медиків, - повідомляє 103 Закарпаття у соцмережі.

«Перейми, жінка ВЖЕ народжує!!!» - пролунав дзвінок на «103» сьогодні над ранок о 3.24… Бригада «швидкої» (фельдшер Марія ГУРТОВА, водій Степан КЛЮЧКЕЙ) за мить мчала до с. Вільхівські Лази, що на Тячівщині.

У 25-річної жінки це були шості пологи, відтак була висока ймовірність стрімкого розвитку подій. Породіллю поклали в медичне авто і поїхали до Тячівської райлікарні.

Однак, напівдорозі, поблизу села Добрянське, дитинка вирішила народитися… Авто зупинили і на світ з’явився хлопчик. У дитинки пуповина була обвита навколо шиї, але фельдшерка провела всі необхідні маніпуляції і немовля вдихнуло на повні груди і закричало… Маму та 3-кілограмового немовля «швидка» доставила до пологового відділення Тячівської центральної районної лікарні. Породілля та немовля почувають себе добре.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат