Потрійна плойка для волосся: як вибрати і правильно користуватися

admin 10.10.2022 12:36 СОЦІО



Зараз виробники випускають так багато різних приладів для завивки волосся, що простому користувачеві важко визначитися з вибором однієї моделі. Кожна жінка хоче швидко отримати легкі хвилі або професійне укладання в домашніх умовах. Ідеальним рішенням у даному випадку буде покупка потрійної плойки, яку можна замовити за посиланням https://ksuu-store.com.ua/khvyli. Такий прилад дозволить створити багато цікавих укладок: від пляжних локонів до професійних весільних зачісок.

Як вибрати потрійну плойку для волосся

Перед покупкою плойки слід вибрати найбільш підходящий варіант, спираючись на характеристики моделі та бажаний результат від завивки. Зі значних параметрів можна вивчити такі:

  1. Вага та розміри щипців. Пристрій слід вибирати, виходячи з місця використання. Якщо ви збираєтеся брати з собою прилад у подорож або подорож, краще придбати компактну модель. Звертаючи увагу на вагу щипців, слід взяти варіант, який зручно триматиме в руці. Для створення локонів краще придивитися до пристроїв з масою не більше 0,5 кг.
  2. Зручність у використанні. При виборі слід звернути увагу на неслизьку ручку пристрою та безпеку під час дотику. Досвідченому професіоналу такий прилад забезпечить створення складних зачісок без утоми.
  3. Температурний режим. Якісні моделі підтримують досить широкий спектр температур. Деякі варіанти щипців мають функцію автоматичного відключення при досягненні необхідного рівня нагрівання. Створюючи локони на здоровому волоссі, можна використовувати пристрій, який буде нагріватися до 150-180 градусів. Слабкі та схильні до хімічного впливу пасма слід завивати при температурі не більше +150°С. А більш жорстке і складне у плані укладання волосся можна накрутити щипцями, нагрітими до +180°С.
  4. Варіант покриття. Це дуже важливий параметр під час вибору плойки. Найкращі варіанти — керамічні та турмалінові щипці. Серед бюджетних моделей можна звернути увагу на плойки з покриттям тефлоновим. Дані варіанти вважаються більш щадними та безпечними при завивці волосся.
  5. Шнур. При виборі варто звернути увагу на довжину дроту. Як правило, у моделях потрійних плоек використовується кабель до 3 метрів. Для вільного пересування при укладанні краще придивитися до варіантів з шнуром, що обертається.

Крім даних критеріїв, особливу важливість має потужність пристрою. Від неї залежить як швидко нагріватиметься прилад. Потужність професійних щипців для завивки може досягати 80—90 Вт.

Топ найкращих потрійних плоїк

Перш ніж приступати до купівлі плойки, ознайомтеся з моделями та вивчіть їх технічні характеристики. Виробники розробляють велику кількість варіантів потрійних щипців. Серед різних моделей користуються популярністю пристрої брендів: Kemei та Geemy.

Плойки Kemei

Плойки даного бренду мають керамічне покриття, забезпечуючи збереження здоров'я волосся та дбайливе укладання. Пристрої мають обертовий шнур і невелику вагу, за рахунок чого їх так зручно брати з собою в поїздку.

Плойки Geemy

Потрійні щипці Gemei мають попит серед жінок за рахунок привабливої ​​ціни та відмінних результатів після завивки. Для створення легких хвиль ідеально підійде модель діаметром 25 мм. Вона має потужність 40 Вт і два температурні режими, а також швидко нагрівається.

Як користуватися потрійною плойкою для завивки волосся

Правила користування потрійними щипцями досить прості. Перше, що потрібно зробити, — виставити найменший режим роботи на пристрої та протестувати на пасмах. Якщо нагрівання недостатньо, слід поступово підвищувати температуру. Після цього можна приступати до процедури створення локонів:

  • розчешіть вимите та сухе волосся;
  • нанесіть захисні засоби;
  • розділіть волосся на прядки;
  • накрутіть нижню частину, рухаючись від коріння до кінчиків;
  • займіться завивкою верхніх пасм;
  • закріпіть отриманий результат лаком або будь-яким іншим засобом.

Якщо ви хочете дізнатися ще більше інформації про те, як вибрати потрійну плойку та користуватися нею для створення хвиль та інших цікавих зачісок, звертайтесь до наших консультантів. 

admin

ТЕГИ : плойка, волосся

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат